Evenimente astrologice deosebite în următoarele luni

By | 13 martie, 2011
Distribuie prietenilor!

Am găsit un articol interesant în Jurnalul Naţional, despre configuraţia astrală din perioada următoare care indică transformări majore la nivel planetar. Articolul este bazat pe informaţii furnizate de astrologii Nicoleta Svârlefus, fosta mea colegă de la Senso TV şi Adreea Talmazan.

Este evident faptul că trecem printr-o perioadă de transformări deosebite pe toate planurile, care durează de mai multă vreme. Dar ceea ce va urma poate fi comparat doar cu situaţia din 11 augist 1999 când a fost marea eclipsă totală de Soare. Oricum atunci situaţia era diferită, asemănarea finnd doar în ceea ce priveşte importanţa fenomenului.

Evenimente astrologice la care asistăm au legătură şi cu cutremurul de vineri din Japonia.

„Cu siguranţă că ce s-a petrecut în Japonia are legătură cu mişcările planetelor. Pentru că sunt nişte schimbări de vibraţie foarte puternice, şi asta de mai bine de un an. Dar anul ăsta e apogeul, până în iunie. Va continua la anul, pentru că a doua parte a lui 2011 o să fie mai liniştită. Oricum, asta este ceea ce trebuie să se întâmple, nu trebuie să ne mirăm”, susţine astrologul Nicoleta Svârlefus.

Spre sfârşitul lunii aprilie se va produce o aglomerare de planete în zodia Berbec, acest lucru este numit în articol aliniere, termen cu care nu sunt de acord, pentru că vine din astronomie şi poate genera confuzii. Nu este vorba despre o aliniere a planetelor în sensul astronomic ci doar o grupare a mai multor planete într-o zonă restrânsă a zodiacului, lucru care se numeşte cluster în astrologie. Având în vedere faptul că fenomenul se va produce pe sectorul Berbecului, care este un semn impulsiv, de Foc, aceasta va duce la o serie de evenimente explozive, mai ales că printre planetele implicate se numără Jupiter, Marte şi Uranus.

Cele şase planete care vor intra în Berbec, la sfârşitul lui aprilie, pentru două zile, sunt: Luna, Mercur, Venus, Marte, Jupiter şi Uranus. Toată luna însă, în Berbec se vor afla „doar” cinci dintre ele, ceea ce nu sună bine deloc, avertizează astrologii. „Mai ales că acum, la sfârşitul lui martie, se formează o opoziţie Jupiter-Saturn, Jupiter care e în Berbec şi Saturn în Balanţă, şi asta poate să provoace mai degrabă tensiuni sociale, revolte. De pe 2 aprilie intră şi Marte acolo, care e destul de înflăcărat şi violent. Vor fi tot felul de excese, e posibil să fie decizii luate din orgoliu, şi mă refer la persoane cu putere de decizie la nivel macro, mă refer la persoane care se aprind, care nu mai au nici o logică. Pe de altă parte, poate fi vorba de „decapitări”, şi mă refer la căderea din funcţii a unor oameni importanţi nu numai de la noi, ci din toată lumea, poate fi vorba de atentate, războaie, explozii, pentru că Berbecul e un semn de foc, şi se poate întâmpla orice are legătură cu focul şi cu expansiunea focului. Nici un astrolog nu poate să spună din experienţă ce s-a întâmplat în astfel de situaţii, decât făcând o analogie cu ce s-a mai întâmplat în anumiţi ani. Dar toate acestea sunt nişte schimbări de care avem nevoie. Pentru că până nu se dărâmă tot, nu putem să mai construim. Şi lumea asta n-ajunge nicăieri”, conchide Nicoleta.

Revenind la catastrofa din Japonia şi anticipând ceea ce va urma în acest context, legat de acest lucru Andreea Talmazan spune:

Ce s-a produs în Japonia e mai degrabă un semnal de alarmă la nivel mondial. E încă un avertisment că vechile structuri trebuie să dispară, pentru că Uranus intră în Berbec, dar nu singur, ci împreună cu Lilith – care semnifică toată partea noastră întunecată. Schimbările vor fi exact acolo unde ne este cel mai frică, atâta timp cât nu ne vom conştientiza fricile, cât nu vom lucra cu ele. Pe 9 aprilie, Pluto intră în mişcare retrogradă în Capricorn şi face o cvadratură, adică o relaţie extrem de tensionată cu o conjuncţie foarte puternică între Uranus, Lilith şi Marte. Ne putem aştepta la foarte multe lucruri. Pot fi rele sau pot fi transformatoare. Pot fi ca un duş rece. Depinde cum le priveşti. Poţi vedea numai traumatismul sau poţi să vezi că e momentul optim să te trezeşti la nivel interior. Vor fi tranformări profunde la nivel de fundaţie, de bază, de structură interioară. Vom vedea în jurul nostru oameni care îşi vor schimba brusc, dacă nu au făcut-o până acum, domiciliul, cariera, relaţiile de parteneriat.

Pentru a afla mai multe, citiţi articolul  aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge