Gigi Becali şi mentalitatea tipic românească

By | 13 aprilie, 2011
Distribuie prietenilor!

Aseară am surprins din întâmplare un fragment din emisiunea “Un show păcătos” de la Antena 1. Gigi Becali tocmai purta o discuţie telefonică cu Dan Capatos, realizatorul talk-show-ului. Subiectul dezbătut era Viorel Lis, care l-ar fi făcut pe latifundiar “ţăran încrezut”. Becali explica motivul acestei jigniri prin faptul că, în urmă cu mai mulţi ani, fostul primar al Bucureştiului i-ar fi cerut 20.000 de dolari cu împrumut şi oierul din Pipera l-ar fi refuzat.

Ceea ce îl contraria pe Gigi Becali era faptul că, deşi fusese “şeful” Capitalei, Viorel Lis nu reuşise să facă măcar câteva milioane de dolari şi venea la el să ceară cu împrumut, doar câteva zeci de mii. Am avut în acel moment o revelaţie în ceea ce priveşte mentaliatea clasei politice româneşti, concentrată în câteva cuvinte: dacă eşti demnitar şi nu furi, eşti prost. Dacă eşti prins că furi, eşti şi mai prost!

Cam acestea au fost, pe scurt, ideile lui Gigi Becali. Şi când te gândeşti că acest om a intrat la un moment dat în politică, a înfiinţat un partid şi a vrut să candideze şi la preşedinţia României!

2 păreri la “Gigi Becali şi mentalitatea tipic românească

  1. cumnatu'

    Taranul asta e reprezentant al Romaniei in Parlamentul European ales de niste compatrioti. Acesti compatrioti poate vor fi mai atenti la viitoarele alegeri. Asta este clasa politica din Romania.Trist.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge