Portocalii au tupeu cu SPP-iştii după ei

By | 27 aprilie, 2011
Distribuie prietenilor!

Premierul Emil Boc a ajuns, miercuri după-amiază, la Râmnicu Vâlcea, unde a semnat, la Consiliul Judeţean Vâlcea şi la Prefectură, două proiecte de investiţii în judeţ, iar ulterior s-a îndreptat spre Cinematograful „Ostroveni”, din Râmnicu Vâlcea, unde se întâlneşte cu membrii Colegiului Director al PDL Vâlcea, pe care încearcă să îi convingă să îi acorde votul la alegerile din cadrul partidului, de luna viitoare.

În momentul în care Emil Boc a coborât din maşină, a fost huiduit de un grup de persoane din cele peste 150 care îl aşteptau în faţa cinematografului. Ulterior, premierul s-a dus în mijlocul lor, fiind însoţit de SPP. Boc l-a prins de mână pe unul dintre protestatari şi l-a întrebat dacă munceşte.

Sursa: Cotidianul

Piticul avea tupeu, înconjurat fiind de SPP-işti! Protestatarul din fericire muncea, cu toate că din cauza lui Boc s-au închis peste 300.000 de IMM-uri şi au fost concediaţi sute de mii de oameni, atât de la stat cât şi din mediul privat.

Tot azi Roberta Anastase s-a dus la coafor însoţită de o gardă personală formată din 6 SPP-işti. Oare de ce are nevoie „madama” de o aşa protecţie dacă a numărat bine voturile în Parlament, iar România condusă de PDL se îndreaptă într-o direcţie bună, de dezvoltare economică şi progres social???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge