De Paşti SPP-iştii i-au adus „Lumină” lui Băsescu

By | 16 aprilie, 2012
Distribuie prietenilor!

Citisem cu câteva zile în urmă că Traian Băsescu a plecat la Neptun pentru a petrece Sfintele Paşti şi că acolo Lumina Sfântă va fi adusă la malul mării. Dar iată că preşedintele nu a părăsit vila de protocol în noaptea Învierii, lumina fiind-i adusă acolo de către angajaţii SPP.

Familia Băsescu nu a părăsit vila de protocol nici în noaptea de Înviere. Lumina i-a fost adusă de SPP-iştii care au luat-o de la Biserica „Adormirea Maicii Domnului“, din staţiune. Vremea a fost posomorâtă pe litoral aşa că familia Băsescu a preferat să rămână în vilă.

Sursa: Libertatea

Acum nu ştiu ce să zic; dacă ştii că poporul “te iubeşte” atât de mult încât nu mai ai curajul să ieşi în public nici în noaptea de Înviere, atunci de ce să te mai ambiţionezi în halul ăsta să rămâi în funcţia de preşedinte al ţării?!

4 păreri la “De Paşti SPP-iştii i-au adus „Lumină” lui Băsescu

  1. Dan Tănăsescu Post author

    Nu ştiu cum se face, dar de fiecare dată când îţi citesc comentariile, parcă m-aş uita pe fişele de propagandă ale PDL! 🙂 Într-o ţară în care se presupune că procesul electoral este democratic, preşedintele este pus în funcţie prin voinţă populară. Prin urmare singura instanţă faţă de care trebuie să dea socoteală Băsescu este poporul român, nu „gigeii”. Iar funcţia de preşedinte nu este atuul pesonal al cuiva, pe care acesta îl scoate la mezat în trocurile şi sforăriile sale politice de mahala.

  2. coolnewz/Ratatouille

    iar de hazardezi cu „fisele de propaganda” asa cum te-ai hazardat si cu altele.
    Ai perfecta dreptate si pe baza acestei dreptati Basescu a fost ales si reales 😉 prin vointa populara (ca sa nu mai vorbim de referendum), si tot prin vointa populara va fi ales si urmatorul presedinte. Iar acest urmator presedinte va fi ales si din cauza/datorita felului in care a performat Basescu. („performat” fiind folosit in sens neutru aici)
    coolnewz/Ratatouille´s last blog post ..Downtown Miami – o gaură neagră turistică

  3. Dan Tănăsescu Post author

    Am spus, „parcă m-aş uita în fişele de propagandă”, nu „mă uit”, aşa că nu cred că mă hazardez, e doar o impresie! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge