China ajută armata Republicii Moldova

By | 27 mai, 2011
Distribuie prietenilor!

Armata Naţională din Republica Moldova a primit un lot de echipament tehnic din partea guvernului Chinei în valoare de aproximativ 7 milioane de lei moloveneşti.

Lista echipamentului oferit Armatei Naţionale include unităţi de transport, grupuri sanitare şi spălătorii de campanie, staţii de purificare a apei, refrigeratoare, generatoare de energie, echipamente pentru conferinţe video, aparataj de calcul etc. Colaborarea militară moldo-chineză se desfăşoară în baza Acordului semnat la Beijing la 23 iunie 2002 între ministerele Apărării ale R. Moldova şi Chinei. Până în prezent, Republica Populară Chineză a acordat Armatei Naţionale asistenţă nerambursabilă în valoare de 25 de milioane de yuani (peste 45 de milioane de lei moldoveneşti).

Sursa: ZiuaVeche.ro

7 păreri la “China ajută armata Republicii Moldova

  1. Dan Tănăsescu Post author

    Mai exact de atât nu se poate! 😆

    Dacă vrei şi o concluzie, în vremurile astea cam toată lumea se înarmează, deci trebuie să ne aşteptăm în viitor la un mare război.

  2. KZL

    😮 Si chinezi ne’ vor Basarabia ??:-? mama lor de comunisti :>

  3. KZL

    Nu nenorociti din vest fac asta din Romania! Si noi singuri ne facem asta…

  4. Dan Tănăsescu Post author

    Eşti intoxicat cu propaganda anti comunistă. Mai documentează-te! 🙂 Nu ne facem singuri nimic, ci conducătorii noştri care sunt trădători şi lucrează pentru străini.

  5. valy

    nu va mai fortati in concluzii.romanii de la noi cu pasapoarte de Moscova si alte porti inalte ne-au vandut pe 3 parale…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge