Cimitirul extratereştrilor

By | 1 iulie, 2011
Distribuie prietenilor!

Se spune şi în Biblie că la un moment dat printre oameni au apărut uriaşii. Aceştia ar fi progeniturile îngerilor trimişi pe pământ şi femeile oamenilor. Din împreunarea acestora s-ar fi zămislit fiinţe gigantice. Aceeaşi poveste se află şi în textele sumeriene. Dar din acestea s-ar deduce că populaţia extraterestră annunaki s-ar fi împreunat cu femeile oamenilor din care ar fi ieşit uriaşii. Annunaki sunt locuitorii Planetei Nibiru, cea care ar trebui să treacă după alţi 3600 de ani prin vecinătatea Pământului.

O echipă de arheologi a descoperit un cimitir misterios în mijlocul junglei, lângă oraşul Kigali, din Rwanda. Rămăşiţele aparţin unor creaturi uriaşe, care nu se aseamănă deloc cu oamenii. Potrivit oamenilor de ştiinţă care au studiat cazul, creaturile descoperite au fost îngropate în cimitirul din Rwanda în urmă cu 500 de ani. La început, arheologii credeau că au dat peste ruinele unui asezământ uman, însă după ce au studiat mai mult cazul, au ajuns la concluzia că în zonă nu s-a aflat niciodată vreo formă sau aşezare omenească.

Cele 40 de morminte au îngropate în ele aproape 200 de rămăşiţe, păstrate perfect. Creaturile erau înalte – aproape 3 metri înălţime – iar capetele erau foarte mari în comparaţie cu corpul; nu aveau gură, nas sau ochi. Antropologii consideră că aceste creaturi au aparţinut unui echipaj extraterestru care a aterizat pe pământ, însă care – posibil – a fost distrus de un virus terestru, în faţa căruia nu aveau protecţie. Cu toate acestea nu au fost găsite urme ale navetei spaţiale în zonă.

Sursa: Agenţia.org

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge