Extratereştri, demoni sau trucaj?

By | 6 octombrie, 2011
Distribuie prietenilor!

Într-un video apărut pe Youtube este realizat un colaj al câtorva înregistrări postate anterior de un utilizator numit Ivan0135. Acestea înfăţişează prăbuşirea unei presupuse nave extraterestre şi mai multe apariţii ale unor fiinţe cu cranii disproporţionate, ochi ca de insectă şi maxilarul mic, similare ca înfăţişare cu extratereştrii prezentaţi în filmele SF.

Autorul pretinde că sunt filmări aparţinând KGB, efectuate între anii 1942 şi 1969, una din ele fiind realizată în cursul unei întâlniri diplomatice ultra secrete, folosind un dispozitiv neautorizat şi încălcând astfel prevederile unui tratat care interzicea fotografierea sau filmarea la astfel de întâlniri.

În opinia mea aceste înregistrări, pe care apare şi sigla KGB, pot fi foarte bine trucate, tehnica de editare modernă permiţând prelucrarea unui material video astfel încât să pară vechi, iar conţinutul original. Dar în cazul în care avem de a face cu un document autentic şi acele fiinţe ciudate sunt reale, atunci ce pot fi acestea: demoni, fiinţe din lumi paralele, specii dispărute, sau extratereştri?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge