Lucian Bute, mândru că este român

By | 10 iulie, 2011
Distribuie prietenilor!

Aseară, campionul nostru Lucian Bute l-a pus la podea pe Jean Paul Mendy, cu un croşeu năucitor de stânga, înainte de sfârşitul reprizei a patra. S-a întâmplat atât de repede şi de neaşteptat, după pauza publicitară, încât abia la reluare am reuşit să surprind momentul.

După meci l-am auzit pe Lucian spunând de mai multe ori, cu lacrimi în ochi, că este mândru că e român şi că îi iubeşte foarte mult pe compatrioţii săi. Unii au început să vină cu tot felul de cârcoteli, că vezi doamne a făcut-o pentru bani, că dacă românii sunt aşa de patrioţi, de ce nu au cântat imnul în cor, alături de Andra, la conferinţa de presă, unii ziarişti au încercat să pună întrebări tendenţioase, care l-au cam deranjat pe Bute…

Aşa că, tuturor celor care vă plâmgeţi mereu de România, care încercaţi mereu să aruncaţi cu noroi în valorile naţionale româneşti, care vă văitaţi mereu, cât de rău e în România şi cât de ruşine vă este că sunteţi români, tuturor celor care repetă la nesfârşit că România e o ţară frumoasă, dar păcat că este locuită, vă spun doar atât: SĂ VĂ FIE RUŞINE!!!

La fel şi ţie Doroftei, pentru ce ai spus aseară despre victoria lui Lucian!

După meci bucureştenii l-au ovaţionat pe campion în Piaţa Universităţii.

Video via Costin Comba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge