Carmen Harra crede că Mădălina Manole nu s-a sinucis

By | 16 iulie, 2011
Distribuie prietenilor!

Prezicătoarea şi ghicitoarea de talie mondială Carmen Harra  îşi spune părerea şi în cazul morţii misterioase a Madalinei Manole. La un an de la evenimentul tragic, Harra este convinsă că Mădălina nu s-a sinucis şi este de părere că artistei i s-a construit o imagine mincinoasă de sinucigaşă.

“În ciuda strădaniilor disperate de a arăta că Mădălina a fost o sinucigaşă, adevărul a început să iasă la lumină şi dovedeşte că avem de-a face cu un caz dubios. Nu contestă nimeni o formă de depresie la Mădălina, dar de la a fi deprimat la a te sinucide e cale lungă. Se încearcă muşamalizarea cazului, Mădălinei i s-a creat o imagine îngrozitoare”, declară Carmen Harra pentru Ziarul Ring.

Carmen Harra îl acuză, indirect, pe Petru Mircea de moartea artistei, fără a preciza însă dacă a fost vorba de crimă sau accident.

“E scandalos că Petru a chemat pentru Mădălina vraci, vrăjitori şi preoţi care nu-i pot face nimic unei persoane cu un dezechilibru chimic sau cu o dizabilitate mintală. În afară de soţul ei, Mădălina n-a fost acuzată de nimeni altcineva că avea tulburări mintale. La Petru putem vorbi din start de rea-voinţă pentru că nu şi-a ajutat soţia, dar ce calitate avea el să constate că Mădălina avea dezechilibre mintale şi ce contribuţie a avut el la acestea? Prin comportamentul lui, Petru o putea ajuta sau din contră… După cum s-a comportat el în ultimul an, fiecare trage concluziile”, mai spune Carmen Harra.

Sursa: Agenţia.org

Dacă e să ne luăm după marea „prezicătoare” Carmen Harra, anul trecut spunea că va fi un mare cutremur în România, spre toamnă, iar în 2009 profeţea că Traian Băsescu nu va mai câştiga al doilea mandat de preşedinte, iar locul său va fi luat de un bărbat arătos la înfăţişare. Plus de asta, madam Harra, s-au scris în presă, încă de anul trecut, o serie de lucruri de spre cazul Mădălinei Manole, pe care se vede că nu le-ai citit! Aşa că, las-o jos, că măcăne! 😆

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge