Studiu în SUA despre mărimea penisului şi viaţa sexuală a bărbaţilor gay

By | 21 iulie, 2011
Distribuie prietenilor!

Dacă nu ştiaţi pe ce mai cheltuie banii administraţia Obama, ei bine, „Coaliţia pentru Valori Tradiţionale” (The Traditional Values Coalition), o organizaţie pentru drepturile creştine din America, a avertizat recent că guvernul american a cheltuit într-n singur an aproape un milion de dolari pe o serie de studii aiuristice, printre care şi unul intitulat „Relaţia dintre mărimea penisului şi sănătatea sexuală a bărbaţilor care fac sex cu alţi bărbaţi”. 😆

Respectiva organizaţie a declarat că aproape 900.000 dolari din fonduri guvernamentale au mers spre o mulţime de studii inutile într-un singur an, 9,4 milioane dolari fiind investiţi în cercetări legate de penis, printre altele, pe o perioadă de un deceniu. Şi asta în condiţiile în care America se confruntă cu o criză profundă şi are o datorie publică ce a ajuns la valori astronomice.

Conform relatărilor din Daily Mail mai bine de 1.000 de bărbaţi homosexuali şi bisexuali din New York au acceptat, în schimbul unor tichete de film, să-şi lase amprenta penisului pe o bandă de măsurare a lungimii acestuia.

Preşedintele „Coaliţiei pentru Valori Tradiţionale” Andrea Lafferty a declarat pentru Daily Mail ceea ce majoritatea americanilor gândesc: „Această ţară este falimentară şi nu putem cheltui bani pe acest gen de lucruri”. „Cheltuim banii pe lucruri dubioase”, a adăugat Lafferty. „Preşedintele a declarat că va lupta împotriva risipei. Ei bine, am de gând să i-o dau pe tavă. ”

Profesorul Jeffrey Parsons de la Colegiul Hunter spunea la Fox News că banii contribuabililor nu au mers în mod necesar pentru măsurarea penisurilor celor implicaţi în studiu, ci mai degrabă pe analize ştiinţifice esenţiale şi rapoarte ale rezultatelor.

Sursa: RT

Părerea mea e că, pentru a fi mai în ton cu subiectul şi pentru a slava banii contribuabililor americani, aceste studii ar trebui plătite în moneda naţională a Botswanei, mai ales că pe acolo băieţii nu au probleme cu „mărimea” şi preşedintele Obama îşi are rădăcinile, de asemenea, pe continentul african. 😆

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge