Cele 25 de principii şi obiective Illuminati

By | 6 august, 2011
Distribuie prietenilor!

La înfiinţarea sa, pe 1 mai 1776, secta Illuminati a îmbrăţişat 25 de obiective şi idealuri. Nu mai cunosc exact sursa originală textului, dar dacă veţi da o căutare pe Google, sigur veţi găsi aceste principii în mai multe locuri. Deci:

1. Toţi oamenii sunt mult mai uşor înclinaţi spre rău decât spre bine.
2. Predică liberalismul.
3. Utilizează ideea de libertate pentru a provoca „războaie între clase”.
4. Utilizează orice metodă şi toate mijloacele pentru a atinge obiectivele Illuminati dacă acestea sunt justificate.
5. Dreptul constă în putere.
6. Puterea resurselor noastre trebuie să rămână invizibilă până în momentul în care a câştigat suficientă tărie, astfel încât nicio forţă sau şiretlic să nu o poată submina.
7. Preocuparea pentru psihologia socială cu scopul de a controla masele.
8. Folosirea consumului de alcool, droguri, depravării şi a tuturor formelor de viciu, pentru a corupe în mod sistematic tineretul naţiunii.
9. Confiscă proprietatea prin orice mijloace.
10. Foloseşte lozinci, cum ar fi egalitate, libertate, fraternitate, livrate în gura mulţimii ca formă de război psihologic.
11. Războiul trebuie să fie dirijat astfel încât naţiunile de ambele părţi să fie ulterior băgate în datorii şi conferinţele de pace să fie desfăşurate astfel încât nici un combatant să nu obţină drepturi teritoriale.
12. Membrii trebuie să folosească bogăţia lor pentru a avea candidaţi selectaţi şi plasaţi în funcţii publice, care vor fi supuşi cererilor lor şi vor fi folosiţi ca pioni în joc de către cei din spatele scenei. Consilierii lor vor fi fost crescuţi şi instruiţi din copilărie să conducă afacerile lumii.
13. Controlează presa.
14. Agenţii se vor prezenta după „fermentarea” unor situaţii traumatice şi vor apărea ca salvatori ai maselor.
15. Creează depresii industriale şi panică financiară, şomaj, foamete, lipsă de alimente utilizând acestea pentru a controla masele sau grupurile şi foloseşte apoi mulţimea pentru a-i înlătura pe toţi cei care-ţi stau în cale.
16. Infiltrează-te în lojile francmasonice secrete pentru a le utiliza în scopurile Illuminati.
17. Expune valoarea înşelăciunii sistematice, utilizează sloganuri şi expresii sonore şi prezintă promisiuni generoase maselor, chiar dacă acestea nu pot fi ţinute.
18. Detaliază planuri pentru decizii, discută despre arta „luptei de stradă”, care este necesară pentru a aduce populaţia la supunere rapidă.
19. Utilizează agenţi şi consilieri în spatele scenei după războaie şi foloseşte diplomaţia secretă pentru a obţine controlul.
20. Înfiinţează monopoluri uriaşe care tind spre controlul guvernamental mondial.
21. Utilizează taxe ridicate şi concurenţa neloială pentru a aduce ruina economică prin controlul materiilor prime. Organizează agitaţie în rândul muncitorilor şi subvenţionează competitorii lor.
22. Fabrică armament în colaborare cu forţele de poliţie şi armata, suficient pentru a proteja nevoile noastre.
23. Membrii şi liderii Guvernului Mondial vor fi numiţi de către directori (lideri Illuminati n.t.).
24. Infiltrează-te în toate clasele şi nivelurile societăţii şi în guvern cu scopul de a păcăli, zăpăci şi corupe membrii tineri al societăţii, învăţându-i teorii şi principii despre care ştim că sunt false.
25. Legile naţionale şi internaţionale vor trebui să fie utilizate pentru a distruge civilizaţia şi a înrobi şi controla oamenii.

LE: Am găsit în completare şi un filmuleţ de pe Youtube unde sunt prezentate în detaliu aceste 25 de principii.

3 păreri la “Cele 25 de principii şi obiective Illuminati

  1. zoo

    deviza revolutiei franceze era: Libertate, egalitate, fraternitate sau moarte!

    conspirationistii ar trebui, macar, sa-si faca temele.

  2. Dan Tănăsescu Post author

    Şi ce, francezii nu au şi ei voie să fie creativi? Vezi când a înfiinţat Weishaupt Illuminati şi când a fost Revoluţia Franceză! Să te ajut?! 1 mai 1776 illuminati şi 1789 – 1799 Revoluţia Franceză. Ideile se mai cizelează se mai schimbă în timp, lumea este în continuă mişcare, dar dacă gândeşti rigid n-ai cum să sesizezi. 🙂

  3. Pingback: Illuminati și principiile lor - Ion Coja

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge