Magazin de alimente naturale din SUA luat cu asalt de forţele speciale

By | 7 august, 2011
Distribuie prietenilor!

Cu mai bine de un an în urmă, „Rawesome Foods”, o cooperativă de produse alimentare naturale cu sediul în Venice, California, a fost ţinta unui raid armat efectuat de mai multe agenţii guvernamentale, iar înregistrarea video a evenimentului a devenit viral.

La data de 03 august 2011, Rawesome a avut parte un alt raid multi-agenţie, care de data aceasta a dus la arestarea proprietarului afacerii, James Stewart.

Stewart şi Sharon Palmer, fermierul care îi furnizează lapte de capră crud, sunt reţinuţi având o cauţiune stabilită la valoarea de 100.000 de dolari şi sunt acuzaţi fiecare de patru infracţiuni şi mai multe contravenţii. Câteva dintre acuzaţii sunt „prelucrarea laptelui nepasteurizat,” „etichetarea necorespunzătoare a produselor alimentare,” şi „temperaturi necorespunzătoare pentru ouă.”

Guvernul continuă urmărirea lui Stewart şi a asociaţiei sale de ani de zile, în ciuda lipsei oricăror rapoarte legate de boli sau accidente provocate de consumul alimentelor lui. Membrii „Rawesome Foods” susţin că sunt parte dintr-un cerc privat, nefăcând obiectul unor reglementări guvernamentale şi că sunt de fapt persecutaţi pentru stilul lor de viaţă alternativ.

Biroul Procuraturii Regionale din Los Angeles nu a dorit să comenteze acest film, dar a oferit un comunicat de presă şi a lansat, de asemenea, o listă a acuzaţiilor împotriva lui Stewart şi Palmer.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge