Reportaj RTL despre chemtrails

By | 18 septembrie, 2011
Distribuie prietenilor!

În „teoria conspiraţiei” chemtrails (chemical trails) sunt acele urme lăsate pe cer de avioanele militare, care ar avea ca scop manipularea vremii şi testarea diferitelor substanţe chimice sau agenţi biologici pe populaţia neavizată. Spre deosebire de urmele de avion obişnuite (contrails), chemtrails sunt mult mai groase, mult mai ample şi mult mai persistente pe cer.

Deşi în presa oficială de multe ori acestea sunt catalogate ca simple speculaţii, iată că un reportaj de pe canalul RTL, sunt aduse dovezi că aceste chemtrails nu sunt o poveste şi este adevărat că fac parte din acţiunile şi experimentele armatei.

Meteorologii au observat pe radar un nor suspect, situat la joasă altitudine, creat artificial de către avioane militare germane. Meteorologul Karsten Brandt confirmă faptul că acest nor a fost produs de avioane militare şi este compus în special din polimeri şi particule metalice fine. Scopul său principal ar fi devierea semnalelor radar, dar poate fi folosit şi la „modificarea hărţilor climatice”.

Deşi specialiştii observă în continuare aceste anomalii atmosferice, pe regiuni extinse deasupra Germaniei, armata a contrafăcut imaginile luate prin satelit pentru a ascunde adevărul.

În reportaj se mai menţionază că manipularea vremii este interzisă prin lege. Şi cu toate acestea astfel de anomalii sunt la ordinea zilei pe întreaga planetă. Aici am postat o fotografie, care ar putea indica prezenţa chemtrails pe cerul Bucureştiului.

7 păreri la “Reportaj RTL despre chemtrails

  1. Dan Tănăsescu Post author

    Din păcate viaţa este prea scurtă şi nu îmi ajunge timpul să fac tot ce mi-aş dori. 🙁 Aveam în capul listei să învăţ spaniola, germana şi portugheza, dar nici de astea nu prea am timp şi bani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge