Chemtrails deasupra Bucureştiului

By | 12 noiembrie, 2010
Distribuie prietenilor!

Pentru cei care nu ştiu, termenul “chemtrails” a fost introdus de adepţii teoriilor conspiraţiei şi se referă la acele urme lăsate de avioanele cu reacţie pe cer, deasupra oraşelor.

Spre deosebire de emisiile obişnuite, “con trails”, degajate de motoarele cu reacţie, care lasă dâre mai mici şi se disipează rapid, chemtrails ar fi produse de nişte dispozitive speciale montate pe corpul avioanelor şi ar consta din diverse substanţe chimice sau agenţi biologici, pe care armata sau secviciile secretele ar dori să le testeze pe populaţie. Un alt scop al chemtrails ar fi acela de a influenţa vremea prin împrăştierea unor substanţe chimice sau pulberi metalice, care au proprietatea de a condensa vaporii de apă din atmosferă sau pot împiedica formarea norilor.

chemtrails sprayer

Am surprins şi eu acum câteva zile, cu aparatul foto, câteva astfel de urme lăsate de avioane deasupra Bucureştiului. În imagine apar doar 3, dar în partea stângă, în continuare, mai erau alte câteva mai extinse ca suprafaţă. Având în vedere că suntem în luna noiembrie şi vremea aminteşte mai mult de vară decât de toamnă, ar putea avea acest lucru vreo legătură cu dârele din imagine? Voi aţi văzut în ultimile zile astfel urme pe cer, deasupra oraşelor în care locuiţi?

chemtrails bucuresti

3 păreri la “Chemtrails deasupra Bucureştiului

  1. iedera

    De ele (chemtrails) chiar nu ne putem feri…caci trebuie sa iesim din casa si respiram vrind-nevrind…In fiecare zi vad pe cer dire labartate.O multime de oameni sint bolnavi si virozele respiratorii produse trec foarte greu.Pai nu asta e interesul?… sa moara cit mai multi, prin diverse mijloace. Eu sint hotarita sa le fac in ciuda si sa nu le fac jocul.:))

  2. Pingback: Reportaj RTL despre chemtrails | Dan Tănăsescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge