Cinci lucruri inedite despre femeile din garda lui Gaddafi

By | 2 octombrie, 2011
Distribuie prietenilor!

De când a început rebeliunea din Libia, a fost readusă în actualitate garda personală  liderului Muammar al-Gaddafi, alcătuită exclusiv din femei. Mulţi au fost şocaţi de frumuseţea deosedită a membrelor acestei gărzi.

Iată cinci lucruri mai puţin cunoscute despre aceste femei bodyguard:

1. Sunt virgine

Toate fetele din garda de amazoane a lui Gaddafi sunt virgine şi depun un jurământ de castitate atunci când devin gărzi de corp.

2. Sunt bine instruite

Gaddafi consideră că este un avantaj pentru femei să fie gărzile sale de corp. El spune: „Femeile ar trebui să fie instruite pentru luptă, astfel încât acestea să nu devină o pradă uşoară pentru duşmanii lor.

3. Sunt alese cu grijă

În ciuda faptului că li se permite să se rujeze, să poarte bijuterii, să-şi facă manichiura, chiar să poarte tocuri înalte, toate sunt ucigaşi bine instruiţi şi sunt alese personal de Gaddafi.

4. Depun jurământ

Toate fetele bodyguard ale lui Gaddafi depun un jurământ în care promit că îşi vor da viaţa pentru liderul libian şi se spune că nu pleacă niciodată de lângă el, fie că e zi sau noapte.

5. Sunt total devotate

În 1998, una dintre fete a fost ucisă atunci când fundamentaliştii islamici din Libia au prins coloana lui Gaddafi într-o ambuscadă. Garda de corp care a fost omorâtă s-a aruncat peste corpul colonelului pentru a opri gloanţele.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge