Ţăranul cu Maserati, mare fan Băsescu

By | 2 octombrie, 2011
Distribuie prietenilor!

Petre Crăete, supranumit şi “ţăranul cu Maserati”, a devenit celebru pe Youtube după ce a postat mai multe clipuri în care se filmează tăvălindu-se în bani, undeva la Londra, sau afişându-se cu diversele proprietăţi ale luptătorului MMA Alex Reid, al cărui angajat pretinde că este.

În ultimul timp Crăete a postat o serie de clipuri în care îl elogiază pe Traian Băsescu, spunând că marinarul este şansa unică a României. În acest filmuleţ, în care apare antrenându-se, ţăranul cu Maserati face o analogie între creierul şi mâinile sale şi Băsescu în relaţie cu poporul român. În opinia sa, aşa cum mâinile nu ascultă de comenzile creierului, făcând mişcări aiurea, la fel şi poporul nu îl ascultă pe marele cârmaci Băsescu, care dă doar comenzi bune şi înţelepte.

Eu cred că lucrurile stau exact invers: atunci când mâinile se mişcă dezordonat, înseamnă că creierul e prost şi trimite comenzi aiurea! 😆 Iar despre domnul Crăete, ce să zic? Dacă e Băsescu atât de genial şi dă comenzi atât de bune, de ce nu a rămas el în România, să execute corect instrucţiunile băsiste şi să câştige aici patul ăla de bani în care se scaldă la Londra în filmuleţele de pe Youtube?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge