Nigel Farage despre aderarea României la UE

By | 26 octombrie, 2011
Distribuie prietenilor!

Dar aderarea la Uniunea Europeană se va dovedi a fi o greşeală istorică uriaşă pentru ţara dumneavoastră, pentru că ce aţi făcut e să intraţi într-un sistem care este din ce în ce mai mult ca cel pe care l-aţi părăsit acum 20 de ani. Este o greşeală foarte mare, iar clasa voastră politică, politicienii voştri, birocraţii, sunt practic cumpăraţi cu bani, foarte mulţi bani.

Din ceea ce spune parlamentarul european, deduc faptul că Uniunea Europeană este un sistem totalitar, bazat pe corupţie, iar politicienii români şi-au făcut datoria cu prisosinţă la acest capitol.

Vă recomand cu căldură să citiţi tot interviul cu Nigel Farage de pe Adevărul, pentru că veţi afla o serie de alte lucruri interesante.

4 păreri la “Nigel Farage despre aderarea României la UE

  1. ChavaLito^

    Nigel farage este singurul politician care a avut ‘Curajul’ sa zica adevarul in parlamentul european si asta credca deranjeaza foarte tare pe cei care … trag sforiile ba chiar am vazut ca sa incercat sa il asasineze printr’un asa zis accident de avion.. in orice caz parlamentarii britanici chiar isi fac treaba si am vazut ca au pus interesul poporului pe primul loc si nu cel al bancheriilor mai ales cand vad ca vor sa scoata UK din structura asta satanica si corupta numita UE
    ChavaLito^´s last blog post ..Nigel Farage despre România: "Aderarea la UE se va dovedi a fi o greşeală istorică uriaşă pentru ţara dumneavoastră"

  2. Dan Tănăsescu Post author

    Lasă că nici cu Anglia nu mi-e ruşine! Acolo este centrul mondial al masoneriei. De la Institutul Tavistock se dirijează toată propaganda mondială.

  3. emilian

    De acord cu Farage, dar din pacate e singur si nu poate singur sa scoata Britania din UE. E lasat sa vorbeasca pentru a se mima democratia. Noi nu avem un Farage de samanta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge