Bill Gates iar vrea să ne împuţineze

By | 7 noiembrie, 2011
Distribuie prietenilor!

Oficial suntem şapte miliarde de oameni. Bill Gates susţine că populaţia planetei poate fi redusă cu 10 – 15%, în mod paradoxal, tocmai prin îmbunătăţirea sistemului de sănătate şi dezvoltarea unor noi vaccinuri. Minţile luminate cred că suntem prea mulţi, şi încep să caute deja soluţii.  Înfricoşătoare şi cinică este varianta propusă de multi-miliardarul şi filantropul Bill Gates care vrea să ţină sub control creşterea populaţiei prin vaccinare.

„Lumea de azi are 6,8 miliarde de oameni, număr ce va ajunge până la aproximativ 9 miliarde. Acum, dacă facem o treabă foarte bună cu noile vaccinuri, cu serviciile medicale, cu serviciile de sănătate reproductivă, am putea, cel mai probabil, să reducem acest număr cu 10 sau 15%” a declarat Bill Gates.

Deşi nu a specificat la ce vaccinuri sau la ce îmbunătăţiri ale sistemului sanitar se referă, comentatorii din Statele Unite susţin că, în acest context, nu poate fi vorba decât despre un vaccin dedicat sterilizării populaţiei şi dezvoltarea procedurilor de avort.

Bill Gates a finanţat programe de vaccinare pentru lumea a treia şi a investit sute de milioane de dolari în tehnologii de „castrare temporară”.

Nu întâmplător numele lui Gates s-a vehiculat când Guvernul Rwandei a anunţat, la începutul acestui an, că va controla rata natalităţii în ţară prin sterilizarea voluntară a bărbaţilor. Până în 2015, unul din şapte ruandezi va fi infertil, scrie antena3.ro.

Programul e finanţat de Fondul HIV/SIDA al Organizaţiei Naţiunilor Unite. O instituţie despre care un alt magnat afirma că are soluţia pentru controlul demografic.

Bill Gates sau David Rockefeller nu sunt primii care militează pentru depopulare. Soţul reginei Elisabeta a II-a, Prinţul Philip, declara în august 1988 pentru Deutsche Press: „Dacă m-aş reîncarna, aş dori să revin pe pământ ca un virus ucigaş care să reducă populaţia umană.”

Teoria infectării intenţionate a populaţiei cu un virus distrugător a provocat mişcări de masă în anii ’80 după descoperirea virusului HIV. A luat din nou avânt după ce moartea unui număr mare de oameni a fost asociată cu boli ca gripa aviară, gripa porcină sau boala vacii nebune.

Sursa: Agenţia.org

3 păreri la “Bill Gates iar vrea să ne împuţineze

  1. Maya

    Reptilieni…..nu mai au mult si li se duce „inteligenza” de a face rau….Dumnezeu sa ne ocroteasca tara Romania si poporul roman!!!!

  2. Pingback: Ce îi şopteşte Băsescu la ureche lui Bill Gates | Dan Tănăsescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge