Cum să-ţi baţi nevasta

By | 31 decembrie, 2011
Distribuie prietenilor!

Scriitorul şi clericul saudit Dr. Muhammad Al-Arifi, le dă sfaturi bărbaţilor musulmani, într-o emisiune de televiziune, în legătură cu modul în care trebuie procedat atunci când femeia nu te ascultă şi cum trebuie ea bătută în modul cel mai corect.

Femeia trebuie admonestată de mai multe ori şi dacă acest lucru nu dă rezultate, soluţia următoare este să refuzi să împarţi patul cu ea. Dacă nici acest lucru nu are efect, atunci bate-o! Numai că trebuie evitate loviturile la faţă.

Bătaia la faţă este interzisă, chiar şi atunci când vine vorba de animale”, a explicat el. „Chiar dacă doriţi să faceţi cămila sau măgarul să meargă, nu vi se permite să le bateţi în faţă. Dacă acest lucru este adevărat pentru animale, cu atât mai adevărat este atunci când vine vorba de oameni. Deci, bătăile ar trebui să fie uşoare şi nu la faţă.

8 păreri la “Cum să-ţi baţi nevasta

  1. cumnatu

    Daca nu-i da si la pifometru nu are nici un farmec.Asa, un ochi vanat o buza sparta, e mult mai de efect.

  2. Alex

    Filmuletul e o mica piesa dintr-un mare puzzle, deoarece violenta domestica exista peste tot, si in crestere, pe fond de mentalitati si stres. Orientul insa, „dusmanul” americanilor trebuie sa devina dusmanul tuturor, hiperdemonizat mediatic in primul rand. Daca acel saudit ar fi facut 10000 fapte „bune”, n-ar fi auzit nimeni de el pana acum. Sau daca da, cu precizarea ca e o „exceptie”.
    Prea putini pe lumea astea se intreaba: 1. De ce-mi parvine aceasta informatie pe atatea canale de comunicare? 2. De ce aproape toate informatiile ma „invita” sa ajung cam la aceleasi concluzii (comune)?

  3. Alex

    http://ludens.cl/Electron/chinverter/chinverter.html Am ras cu pofta, nu-i Made in China, dar politica economica e similara peste tot. Ar fi o solutie la consumerism, una provizorie: nu sa renuntam la tehnologie, ci sa o punem in stand-by cativa ani. Asa cum bosorogii nu uita de acele aparate radio cu lampi si ochi magic, nici noi nu vom uita de apple, tablete si windows 7 🙂

  4. Dan Tănăsescu Post author

    Singura diferenţă între un produs chinezesc şi unul de firmă este că ultimul are sigla firmei pe el! 😆

  5. Alex

    Mda. La noi s-a dezvoltat o pseudocultura a snobismului(acei sine nobilitas care odata se scobeau mereu intre dinti pentru a parea ca au ospatat) incat parca e jenant sa desigilezi un produs tip gadget. Am luat o Logitech laser keyboard tot in China facuta, ultimul rand-Space, Ctrl, Alt, Win nu mergea mai deloc, indiferent de suprafata.650lei acum 2 ani dati pe fereastra. Alti 1300lei dati pe fereastra pe ochelari „stereo”, care aveau 2 mini-TFT-uri color puse in paralel, desi PCB-urile aveau conectori pentru „stereo”:-j
    Daca ai umor negru, bani, si te priepi la IT, electronica…cumpara tehnologie 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge