Ce vrăji a mai făcut nevasta mea

By | 27 decembrie, 2011
Distribuie prietenilor!

Îmi amintesc că atunci când eram copil urmăream un serial, un sitcom, cum se spune mai nou, care se numea în versiunea română „Ce vrăji a mai făcut nevasta mea”. Titlul original este „Bewitched”, dar, pe vremea aia, în plin regim comunist, nu prea erau la modă titlurile limba engleză.

Abia aşteptam să văd ce năzdrăvănii au mai făcut tânăra vrăjitoare Samantha, Darrin, soţul ei şi Endora, mama Samanthei, vrăjitoare de asemenea.

Farmecul acestui serial consta în faptul că Samantha, deşi era vrăjitoare, trebuia să ţină în secret acest lucru şi să se comporte şi să se descurce cât mai mult posibil ca o femeie normală. Un alt lucru nostim şi de mare efect era şi felul în care ea făcea vrăji, mişcând rapid din nas la stânga şi la dreapta.

Recent mi-am adus aminte de acest serial şi am descoperit pe Youtube o serie de episoade de care m-a bucurat foarte tare, pentru că am acum ocazia, pentru prima oară, să le văd în culori. Asta deoarece, pe vremea când le-am văzut, în urmă cu mulţi ani, în România toate televizoarele erau doar alb-negru.

Iată şi episodul pilot al acestui serial simpatic vechi de mai bine de 4 decenii:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge