Cum arătau politicienii în tinereţe

By | 2 ianuarie, 2012
Distribuie prietenilor!

Traian Băsescu a întâlnit-o pe Maria în 1973, la un ceai dansant, iar doi ani mai târziu ei s-au căsătorit. În imaginile de atunci, preşedintele de astăzi al României este greu de regăsit.

Acum preşedinte de partid, Crin Antonescu a avut în tinereţe alură de rebel, purtând mulţi ani plete, la care nu a renunţat definitiv nici după ce a intrat în politică. Cu moda pletelor a cochetat şi Corneliu Vadim Tudor. Elena Udrea era şi în copilărie pasionată de modă şi vestimentaţie.

Fostul preşedinte Ion Iliescu a cunoscut-o pe cea care avea să-i devină soţie, Nina, la 18 ani, când erau amândoi elevi.

Mircea Geoană a rămas în memoria electoratului şi pentru sintagma „Mihaela, dragostea mea”, din noaptea alegerilor prezidenţiale din 2009, atunci când credea că a câştigat alegerile. Are părul mult mai alb decât la nunta cu Mihaela.

Fostul ministru, Radu Berceanu avea mustaţă şi părul mai lung în tinereţe. Şi premierul de acum, Emil Boc, prefera o altă freză în tinereţe, când şi părul său era mai des decât în zilele noastre.

Sursa: RTV

2 păreri la “Cum arătau politicienii în tinereţe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge