Ultima jonglerie a lui Băsescu

By | 6 aprilie, 2012
Distribuie prietenilor!

Poate că singura dată când Traian Băsescu a avut un moment de sinceritate absolută, a fost atunci când s-a auto-declarat preşedinte-jucător. De când domnia sa a intrat în politică, o ţine într-una numai în jonglerii şi scamatorii.

Ultima jonglerie făcută de domnul preşedinte constă într-o scrisoare adresată USL, în care cere opoziţiei revizuirea Constituţiei, în schimbul demisiei sale din funcţia de preşedinte.

”În cazul în care veţi accepta revizuirea Constituţiei aşa cum ea a fost cerută prin referendumul din noiembrie 2009, dar şi propunerea mea de reducere a mandatului preşedintelui la 4 ani, vă garantez că în timp util voi demisiona din funcţia de preşedinte al României, astfel încât alegerile legislative din noiembrie 2012 să se desfăşoare simultan cu alegerile prezidenţiale”, se arată în scrisoarea trimisă de preşedinte.

Sursa: Gândul

Acum vin şi eu, ca cetăţeanul, cu nişte întrebări:

  • De ce s-a trecut de la mandatul de preşedinte de 4 ani la cel de 5 ani?
  • De ce vrea Băsescu acum revenirea la mandatul de 4 ani?
  • De ce face preşedintele propunerea de revizuire a Constituţiei doar partidelor din opoziţie şi nu întregului Parlament?
  • De ce este atât de disperat Băsescu, de vreo 2 ani încoace, să revizuiască Constituţia?
  • Cum rămâne cu declaraţia de la Pro TV, în care a spus că „un preşedinte nu abdică”?

Până la aflarea răspunsurilor, dacă tot se doreşte revizuirea Constituţiei, am şi eu o propunere: să se reintroducă pedeapsa capitală, pentru înaltă trădare şi subminarea economiei naţionale! Ce ziceţi, se pune?! 😀

O părere la “Ultima jonglerie a lui Băsescu

  1. Alex

    Pedeapsa capitala ar fi buna, dar nu intr-un stat cu legi arbitrare; destui au fost acuzati pe nedrept.
    De ce 4 ani in loc de 5? De ce se sucesc atata? Doar ca sa fie „triangulate” masurile, politicile, reactiile, deciziile de pe glob. Cand un individ, partid, grupare ajunge sa se contrazica pe sine, nu-l mai crezi (doar) corupt, hot, mincinos, absurd, ci actoras prost intr-un rol pe care abia si-l duce.
    Avem insa un premier care joaca foarte bine. Nu m-am prins ce. Era bun de campion la poker, citesti pe fata lui doar ce vrea. :d 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge