Traian Băsescu, judecat public mâine în Piaţa Universităţii

By | 27 ianuarie, 2012
Distribuie prietenilor!

Protestatarii din Piața Universității din București, prin vocea Asociației 16 Decembrie 1989 Timișoara, Asociației Victoria Revoluției din Decembrie 1989, Asociației Carrom, Fundației Umanitaria Project, Asociației Hochstadt, Asociației Mișcarea Socială, Asociației Sindicatul Revoluționarilor din România Decembrie 1989, Asociației Jilava 21-22 Decembrie 1989 și a mai multor sindicate, anunță organizarea procesului public al lui Traian Băsescu, care va avea loc în București, în fața Teatrului Național, sâmbată, 28 ianuarie 2012, începand cu orele 19.00.

În cadrul procesului de judecată se vor preciza toate faptele pentru care este acuzată clasa politică, în general, și președintele Traian Băsescu, în special, se precizează într-un comunicat al organizatorilor.

Sursa: DCNews

4 păreri la “Traian Băsescu, judecat public mâine în Piaţa Universităţii

  1. cumnatu

    Chiorete cred ca o sa se distreaze maxim cand o sa vada judecata pe la tv.El a fost in mall la cumparaturi si lumea in loc sa-l injure facea poze.Boc zilele astea trebuia pus la zid si impuscat in cap dar ce sa vezi lumea inghetata dadea noroc si il admira cum dadea cu lopata.Nu cred ca scapam prea curand de nemernicii astia.

  2. Dan Tănăsescu Post author

    Cred că v-aţi dat seama că procesul este doar simbolic. Adevărata judecată nu cred că va avea loc prea curând. Probabil că doar istoria îl va judeca aşa cum merită! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge