Elena Udrea, borşul de miel şi ipocrizia

By | 15 aprilie, 2012
Distribuie prietenilor!

Elena Udrea nu se abţine nici de Sfintele Paşti de la declaraţii politice. Citesc pe DCNews că blonda îi aruncă din nou săgeţi otrăvite favoritului său, Victor Ponta.

Fiind ocupată cu pregătirile de sărbători, nici nu am încercat să aflu cam ce a grăit acesta, dar am citit pe monitorizări că s-a referit şi la votul uninominal. Atâta ipocrizie m-a făcut să mă opresc din gătit, deşi borşul de miel este mult mai important altminteri pentru mine decât ce spune Ponta.

Madam Udrea vorbeşte despre ipocrizie, dar să analizăm puţin mesajul şi să vedem cum stă domnia sa la acest capitol. Cică nu a încercat să afle ce a grăit Ponta, pentru că era ocupată cu pregătirile de sărbători, dar a citit pe monitorizări, fapt ce a determinat-o să se oprească din gătit… Stop, rewind.  Deci cum poţi să găteşti borş de miel şi să citeşti monitorizările de presă în acelaşi timp? Are cumva doamna Udrea nişte ochelari magici care o conectează non-stop la Internet?! Cum poţi ţine polonicul, cuţitul şi cratiţa în mână şi să citeşti monitorizări în acelaşi timp?

Plus de asta, să vorbeşti despre borş de miel şi ce faci tu în bucătărie, într-o declaraţie politică, nu miroase puţin a ipocrizie? Să ne amintim că doamna Udrea, nu demult, milita împotriva discriminării femeilor în politică, declarându-se împotriva misoginismului şi a imaginii de “femeie la cratiţă”. Şi acum vine să ne arate tuturor cât de gospodină e dumneaei şi cum respectă tradiţiile creştineşti! Nu cumva revenim din nou la cuvântul acela care începe cu “i” şi pe care doamna Udrea îl foloseşte la adresa lui Ponta?!

elena udrea microfon in bot

PS: Nu ţin cu Ponta, habar n-am ce a declarat, nu ţin cu USL, sunt indignat doar de cei care sunt ipocriţi chiar şi atunci când vorbesc despre ipocrizie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge