A început Eros Show 2012

By | 9 mai, 2012
Distribuie prietenilor!

Azi, 9 mai, a început cea de-a 9-a ediţie a târgului erotic „Eros Show”.  Evenimentul se desfăşoară în perioada 9 – 13 mai la Sala Polivalentă din Bucureşti, la fel ca şi în cazul ediţiilor precedente.

Afis Eros Show 2012

Am primit mai multe comunicate din partea organizatorilor şi chiar am fost invitat la conferinţa de presă care a început azi la ora 18:00. Nu m-am dus din mai multe motive, dar principalul a fost acela că, nefiind angajat în prezent la vreo instituţie de presă şi pentru că nici nu sunt afiliat la vreo asociaţie a ziariştilor, ca jurnalist independent, nu am legitimaţie de presă cu care să fiu identificat la intrare.

Poate că aş fi putut rezova problema cu un e-mail trimis organizatorilor, dar am avut foarte multă treabă azi, motiv pentru care  am ratat şi ocazia de face nişte fotografii în zona National Arena, unde va avea loc meciul finalei „Europa League”.

Anul acesta printre invitaţii de seamă ai Eros Show 2012 se numără şi Sandra Romain, cunoscuta actriţă româncă din filmele pentru adulţi, care vine alături de sora ei mai mică Alice Romain, de doar 21 de ani, intrată şi ea în industria de profil.

Invitata de onoare este Ivana Sugar din Rusia. Cunoscută şi sub pseudonimele Camille, Ivanna Summer sau doar Sugar, Ivana a apărut în peste 60 de filme pentru adulţi deşi are doar 20 de ani. Ivana este în acest moment una dintre preferatele producătorilor de filme pentru adulţi, tânăra actriţă fiind invitată şi la Venus Berlin în anul 2011.

În program va fi prezentă şi Alina Plugaru cu trupa sa de dans erotic, iar printre invitaţii în premieră se va număra artistul Alessandro Von Victor, supranumit regele artei porno braziliene de către revista „Penthouse”.

Inspirat de reclamele vintage, benzile desenate şi cultura pop, creaţiile lui Von Victor au devenit cunoscute în Sao Paolo, artistul ilustrând de la cover-uri pentru formaţii underground la reclame pentru sex-shop-uri. Von Victor a participat cu creaţiile sale la diverse expoziţii internaţionale în Brazilia şi Buenos Aires, Argentina, declarând  că desenele sale sunt obraznice şi perverse şi că preferă să ilustreze femei cu posterioare generoase.

Duminică, în ultima zi, va avea loc în premieră prima piesă de teatru 100% erotică din România. Piesa „EROTICacte” este scrisă, regizată şi jucată în rolul principal de către Cristi Giambaşu.

Afis EroticActe

Preţul unui bilet la Eros Show este de 35 de lei, iar vizitatorii vor avea posibilitatea ca în urma unei extrageri să câştige un show erotic într-o limuzină de lux şi zeci de alte premii!

3 păreri la “A început Eros Show 2012

  1. Alex

    Ce bine ca nu zic ce-mi trece prin cap! 🙂 E si de bine si de rau:d

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge