Să-l plagiez puţin pe CTP!

By | 20 iunie, 2012
Distribuie prietenilor!

Traian Băsescu nu se află în spatele acestei afaceri de plagiat, Traian Băsescu se află în faţa ei. Atitudinea domnului Băsescu nu este de spate. Dânsul a ţinut cu câteva zile în urmă să se ştie că el i-o va trage domnului Ponta. A ţinut să ne facă cunoscut, a şi insistat ca nu cumva unii dintre noi să fie mai înceţi la minţi şi să nu reţină. Doctor, doctor, doctor şi a încheiat cu dottore, de vreo 7 ori. Este ca filajul ostentativ de la Securitate. (..). Băsescu a dorit să ştie foarte clar că el o s-o i-o facă. (…) Este o lucrătură pe faţă a dl Băsescu, nici măcar sub acoperire. Dar asta nu îl scuză sub nici o formă pe Victor Ponta, atât prin atitudinea pe care a avut-o foarte diferită dimineaţă faţă de cea de aseară.

Sursa: DCNews

Am dat sursa, ce ziceţi e plagiat sau nu? Oricum, Il Dottore Marinaio Securisto nu se lasă de poante! 😆

0 păreri la “Să-l plagiez puţin pe CTP!

  1. Bogdan

    mah.. modul lui basescu de a scoate lucrurile la lumina atunci cand are nevoie de ele… nu-l scuza cu nimic pe Ponta. asa ca CTP-ul o arde aiurea pe langa subiect

    apoi, una e sa „citezi”, alta e sa te inspiri… lectura bibliografica nu e acelasi lucru cu copy-paste

    in fine, sa scoata el tara din criza si-l iarta lumea. Piedone si-a luat carnetul de sofer in arges, pe cateva sute de euro, si a castigat sectorul 4 cu 80%
    Bogdan´s last blog post ..Euro 2012: Franţa pierde, Anglia câştigă grupa

  2. coolnewz/Ratatouille

    ma amuz amar cind vad cum oameni cu pretentii sar in sus ca VP a fost lucrat de parca a stat cineva sa-i faca copy-paste la teză. Fratele meu alb, nr. 1: Ponta a plagiat și nr. 2. Ponta a fost descoperit. Cine l-a descoperit e mai puțin important. Sau o rezolvăm și pe asta, dar numai DUPĂ ce rezolvăm nr. 1.
    Deci nr. 1: Ponta a plagiat. Aici e buba. Nu la cine a găsit plagiatul!

    Ce mai iluzii imi faceam eu ca Ponta e alt aluat fata de Mang. Imi vine sa rid … ai avut si tu dreptate cu o treaba: sunt rupt de realitate! :))
    coolnewz/Ratatouille´s last blog post ..Poze în galop

  3. Dan Tănăsescu Post author

    Ce mă nedumereşte pe mine este că timp de 9 ani nu şi-a dat nimeni seama şi nu a interesat pe nimeni că teza de doctorat a lui Ponta este un plagiat şi nici pe Băsescu nu l-a preocupat acest lucru atunci când la numit în funcţia de premier. Plus de asta orice teză de doctorat este aprobată de o comisie care stabileşte dacă o astfel de lucrare este plagiat sau nu. Mă opresc aici şi nu mai răspund la nici un comentariu pentru că deja mi s-a acrit de acest subiect şi ar trebui să fiu chiar tâmpit să mai continui.

  4. Dan Tănăsescu Post author

    @Bogdan: Cunosc de mai mulţi ani site-ul pe care îl recomanzi ca sursă. Este locul de unde C.V. Tudor îşi lua informaţiile pentru „dezvăluirile” sale. Povestea cu Ponta care l-ar fi împins pe procurorul Panait de la blacon o cunosc de mult timp. Dar să nu uităm că acelaşi site a publicat un articol în care spunea că Băsescu foloseşte cadavrele militarilor ucişi în Afganistan pentru a transporta droguri şi armament. Dacă treaba cu Ponta ar fi adevărată, de ce Băsescu nu îl arestează şi se foloseşte de nişte rahaturi gen plagiat şi alte găinării ca să-l atace?

    Deşi autorii articolelor susţin că ar avea oarece legături cu serviciile secrete, informaţiile pe care le dezvăluie sunt cam dubioase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge