Băsescu minte şi atunci când minte

By | 8 iulie, 2012
Distribuie prietenilor!

Lui Traian Băsescu îi place să mintă atât de mult, încât minte şi atunci când… minte. Şi după cu ştim, prin negarea negaţiei se obţine afirmaţie, deci adevărul.

În seara suspendării, preşedintele a ţinut să mai facă o declaraţie publică de la Cotroceni. Domnia sa şi-a vărsat năduful pe duşmani şi a mai îndrugat câteva minciuni legate de ţară şi de iubirea nemărginită ce i-o poartă, despre sacrificiile pe care românii au fost nevoiţi să le facă din cauza crizei, pe valurile căreia corabia numită România a navigat în ultimii ani etc.

Aflat la capitolul “să moară duşmanii mei”, Băsescu a scăpat un porumbel din gură spunând că atunci când l-a gratulat pe Victor Ponta cu titlul de “dottore” se referea la „masterul din Catania”. Cu alte cuvinte, ştia despre acest lucru înainte ca ziarul “Adevărul” să publice în exclusivitate dezvăluirea. Deci înseamnă că Băsescu a fost de fapt sursa pe care s-a bazat ziarul lui Dinu Patriciu atunci când a publicat articolul ce îl acuza pe Victor Ponta că şi-a falsificat CV-ul! 😆

0 păreri la “Băsescu minte şi atunci când minte

  1. coolnewz/Ratatouille

    Implicatia urmatoare este viciata: „Deci înseamnă că Băsescu a fost de fapt sursa …” Ar insemna ca Adevarul nu ar fi putut sa o ia din alta parte!

    ori e rea vointa, ori e altceva? 😉

    (mai este Adevarul al lui Păturică?)

  2. Dan Tănăsescu Post author

    Nu, ideea era următoarea: de unde ştia Băsescu despre acestă chestiune, înainte ca „Adevărul” să publice ştirea, dacă aceasta a fost publicată în exclusivitate?

  3. Alex

    🙂 Totusi, ar mai fi presedinte daca ar afla din presa? Presedintii stiu. Defectul lui e ca o arata 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge