Am revenit

By | 24 iunie, 2012
Distribuie prietenilor!

Timp de trei zile aparatele de aer condiţionat au bâzâit întruna în toată România şi plus de asta reactorul de la Cernavodă a fost oprit temporar, deoarece ălora de acolo li s-a părut că simt nu-ştiu-ce vibraţii. Aşa că nu a mai rămas suficientă energie electrică pentru a-mi porni bietul meu calculator, ca să mă pot ocupa de blog.

Oricum nu aş fi putut să postez nimic, pentru că nu m-am simţit bine şi am fost foarte obosit, aşa că am ratat posibilitatea de a comenta la cald despre tentativa eşuată de sinucidere a lui Adrian Năstase şi despre ultimele mizerii puse la care de Traian Băsescu.

În cele trei zile de pauză m-am simţit mai bine, departe de Internet, dar acum, când am reuşit să pornesc calculatorul şi am intrat în contact cu ştirile şi comentariile online, mă simt iar asaltat de un imens ocean de ură şi prostie, care mă face din nou să mă simt rău şi mă exasperează.

0 păreri la “Am revenit

  1. Alex

    Daca tii cu USL-ul, se zice ca esti antibasist.
    Daca tii cu baselu, se zice ca esti cumparat.
    Daca erai PSD-ist cu ani in urma si atacai PD, era ok.
    Daca erai PSD-ist cu ani in urma si atacai PNL, era iarasi ok.
    Pe atunci PNL si PD erau opozitia, insa PNL e bagat in USL, asa ca au murit toti coruptii, toti hotii si toti mogulii.
    A fi de stanga, cum sunt eu, nu inseamna a fi USL-ist. Pe bune, un plagiat mai mare scuza un plagiat mai mic? Nu garantez ca cei care au in mana teza lui Ponta o au si pe cea a lui Kovesi, si viceversa.
    N-avem nevoie de doctori ci de profesionisti? Atata poate opozitia? Ne vorbeste ca unor inapoiati?

    Nastase e victima?
    Spre deosebire de multi dintre noi, bombonel si-a ales soarta, ca politician. Nu-i la fel de valabil pentru toti ce-au fost loviti de comunism, privatizari, criza! Nastase facea un gest de onoare daca-si dadea un glont in cap la inceputul mandatului de premier.
    Atunci ar fi fost onorabil (sper sa citeasca si Radu Tudor asta, ca pe blogul lui eram rejectat), acum e jalnic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge