USL face o mişcare inteligentă

By | 4 iulie, 2012
Distribuie prietenilor!

Ieri parlamentarii USL au iniţiat procedurile de revocare a preşedintelui Senatului, Vasile Blaga, a preşedintelui Camerei Deputaţilor, Roberta şi a Avocatului Poporului, Gheorghe Iancu.

Această mişcare era practic obligatorie, deoarece, în eventualitatea apropiatei suspendări a lui Traian Băsescu, funcţia de preşedinte al României va fi preluată, în perioada de interimat, de către al doilea om în stat, adică de preşedintele Senatului, aşa cum prevede Constituţia.

Astfel, pe lângă cucerirea ultimelor bastioane controlate de puterea băsisto-pedelistă, prin înlocuirea lui Vasile Blaga cu Crin Antonescu, liderul PNL va deveni preşedintele ţării mult mai repede decât şi-a imaginat!

0 păreri la “USL face o mişcare inteligentă

  1. ChavaLito^

    oricare ar fi la putere toti au vandut din tara si sunt din aceeasi cocina. daca mai era batranu’ ceausescu la putere sunt sigur ca germania china SUA si alte tari erai fix … fata de noi,si nu venea un ambasador de 2 lei din SUA sau UE/FMI sa ne spuna noua cat trebuie sa cheltuim si de unde sa taiem. singurele democratii adevarate mi se par doar Statele din America latina,elvetia si scandinavia
    ChavaLito^´s last blog post ..Trebuie desfiinţate băncile centrale?

  2. Dan Tănăsescu Post author

    Din păcate, nimeni, chiar dacă ar vrea să facă ceva în interesul ţării, nu poate. Pentru că sunt doar două opţiuni: ori vând ţara, ori ajungem ca în Siria, Libia, Egipt, sau fosta Iugoslavie. 🙁

  3. ChavaLito^

    asa e:| singurul care cred ca mai poate face ceva e vadim tudor,parerea mea. am observat ca dolarul american e tot mai evitat de tot mai multe tari,recent china japonia brazilia au renuntat la schimburile bilaterla cu cu dolari din petrol,folosind propriile monede… sunt sigur ca se va intampla ceva … ori SUA va intra in faliment si va deveni un stat politienesc ori se va prabusi si odata economia globala odata cu ea.
    ChavaLito^´s last blog post ..Trebuie desfiinţate băncile centrale?

  4. Dan Tănăsescu Post author

    Atât timp cât economia globală va fi controlată de bănci şi de cei care emit moneda şi nu de cei care muncesc şi produc, nu contează ce face o ţară sau alta, fie ea şi SUA! Cât despre Vadim Tudor, cred că glumeşti, tu nu vezi ce scrie acum în Tricolorul?! http://www.ziartricolorul.ro/1874/ziarul-tricolorul-ies-la-lumina-noi-dovezi-ale-fraudei-ordinare-de-la-10-iunie-bandele-de-ho%C5%A2i-de-la-s-r-i-si-c-i-a-fac-inutile-alegerile-din-romania!.html

  5. Alex

    Ca a plecat Blaga chiar ma bucura, il simteam ca pe o pietricica in pantof 🙂 (Nu zic sula in coasta ca risc interpretari)

  6. Dan Tănăsescu Post author

    Crin va face ceea ce trebuie să facă un preşedunte, conform Constituţiei, în niciun caz ce a făcut Băsescu până acum! 🙂

  7. Alex

    @Anamaria Bat, daca Crin face o branza, eu aduc smantana, ca basel s-o puna de mamaliga 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge