Bodo crede că Băsescu este un om corect

By | 13 iulie, 2012
Distribuie prietenilor!

Fostul ginere al lui Traian Băsescu, solistul trupei Proconsul, intrat probabil şi el în campania pentru refrendum, face dezvăluiri despre preşedintele suspendat, spunând că acesta este un om corect, care nu loveşte niciodată „pe la spate”.

„Pentru fostul meu socru eu am un respect cu totul şi cu totul deosebit. Dincolo de jocurile care se tot fac pe scena politică, eu vă pot vorbi despre el ca om. Niciodată, dar absolut niciodată, Băsescu nu a fost incorect. El e genul extrem de corect: te bate pe umăr, îţi spune „vezi că te lovesc” şi o face, dar doar faţă în faţă. Traian Băsescu nu e un tip uneltitor, niciodată el nu a lovit un om pe la spate aşa cum a fost prezentat, în nenumărate rânduri, de presa implicată politic şi cred că 80% din ceea ce s-a scris despre el sunt invenţiile adversarilor lui politici. Cred însă că a avut pe lângă el şi oameni care nu l-au susţinut, care l-au săpat la greu, iar el culege acum ponoasele”, spune Bodo.

Sursa: EVZ

Măi, poate Bodo crede sincer în ceea ce spune, că doar acum e penticostal, dar mă întreb oare ce părere au despre asta Petre Roman, Adrian Năstase, Mircea Geoană, Dinu Patriciu, Dan Voiculescu, Victor Ciorbea, Sorin Ovidiu Vântu, Victor Ponta, Laszlo Borbely şi poate mulţi alţii despre care încă nu s-a auzit în presă?

0 păreri la “Bodo crede că Băsescu este un om corect

  1. coolnewz/Ratatouille

    deci ai insirat doi infractori, vreo doi loser-i si un plagiator. Cea mai mare stima dintre toti o am pentru Nastase, asta ca sa-ti faci si tu o idee 😛
    coolnewz/Ratatouille´s last blog post ..Numărul de aur

  2. Dan Tănăsescu Post author

    @coolnewz/Ratatouille: Aici nu e vorba de oameni ci de principii…. principiile lui Băsescu. Dar un băsist nu are de unde să ştie ce sunt alea principii! 🙂

  3. coolnewz/Ratatouille

    Danut, ia mai citeste o data si vezi cite nume am mentionat eu in comentariul meu! :))) Ai terminat?
    OK, acum citeste comentariul tau! Ai terminat? Cite nume ai gasit?

    OK, cum e treaba cu numele versus principiile?
    Cum e treaba cu basistii?

    sa-ti explic: a nu face infractiuni, a fi sau a nu fi loser sau a fi plagiator … astea toate sunt principii! 😀
    coolnewz/Ratatouille´s last blog post ..Numerele care îi strivesc

  4. Dan Tănăsescu Post author

    Ai un sistem de gândire haotic şi cam lipsit de logică… şi multe erori de interpretare. Îmi pare rău pentru tine! 🙁

  5. Alex

    coolnewz/Ratatouille, a nu fi loser nu intra in celelalte 2 categorii, pe care le-ai definit bine. Daca vorbim de ratati/perdanti, culoarea politica e relativa din toate punctele de vedere: fie ca se spera, si apare dezamagirea, fie ca intra banuti in conturi, si apoi se reia morisca.
    @Dan, coolnewz/Ratatouille greseste uneori prin glumite, tente de superioritate, insa de multe ori are dreptate. M-am abtinut sa-i dau pentru ca mi se pare cretineste sa scriu un post cu „asa-i”.

    Tot ce i se reproseaza lui Basescu (si inainte de el, lui Iliescu, Constantinescu) e tradarea, dar toti au mentinut aceeasi agenda a integrarii NATO, UE, a acordurilor cu FMI. Ponta se da cotit cand vine vorba de payback, si e firesc, spera sa i se acorde si lui 6 ani, ca in mandatul iliescian 90-96, cand erau alte santaje.

    Ai multe idei bune, majoritatea, la care subscriu, chiar si o mare majoritate in privinta celor din categoria politica. Observi multe si bine. Dar a da vina pe Basescu…totusi…
    Sincer, am impresia ca fie esti platit sa fii anti-basist, fie ai avut cumva o problema pe care i-o atribui, printr-un lant cauzal numai de tine stiut.
    Ai cateva articole in care parca contrazici tezele antibasiste-vorbesti despre sistemul bancar, interesele UE samd. Doar ca astea le scrii asa, ca pilule, in rest tinta ta fiind Basescu. Fed, Dan si altii au scris degeaba, tu ai o problema cu Basescu. Nu ma deranjeaza nicidecum, nu-s nici membru si nici simpatizant cu PDL sau cu Basescu.
    Dupa cum iti amintesti (si am scris de multe ori), nu cred in schimbare ci doar in perpetuarea formelor, asa ca ce sa mai zic? Nu mai zic nimic. Bloggereala a fost o experienta de viata interesanta, cu costuri de timp si energie destul de mari. Am invatat lucruri noi pe care si poate alti cititori de bloguri le vor invata pe propria piele.

  6. Dan Tănăsescu Post author

    @Alex: Dacă ai impresia că sunt plătit ca să fiu anti-băsist şi eşti în stare să-ţi imaginezi că în iulie 2012, cineva are nevoie să fie plătit pentru a-şi da seama ce fel de personaj este Băsescu, îţi recomand cu căldură să nu mai intri pe acest blog.

    @coolnewz/Ratatouille: Nu îmi bat capul acum să-ţi explic în detaliu modul în care aberezi şi distorsionezi adevărul, dar pe scurt, dacă ar fi să mă supun logicii de manelist/valutist de Ferentari pe care o foloseşti, ar înseamna că, dacă Băsescu îl înşeală şi îl loveşte pe la spate pe unul care este un fost colaborator al lui, dar acesta este văzut ca un infractor, loser sau plagiator, atunci înseamnă că Băsescu este un om corect şi nu l-a lovit pe la spate. Din păcate, pentru tine, principiile se aplică în orice situaţie şi asupra oricui, fie că îţi place de el sau nu, fie că ţi-e prieten sau duşman.

  7. coolnewz/Ratatouille

    of, nu mai vorbi de principii. Macar nu acum. Lasa sa mai treaca ceva vreme de la puciul pe care il sustii si apoi, sperind ca lumea a mai uitat, baga din nou treaba asta cu principiile. Pina una-alta cred ca singurul principiu este „jos basescu” indiferent de alte … principii.
    coolnewz/Ratatouille´s last blog post ..Numerele care îi strivesc

  8. Sorin

    Alex are dreptate Dane. Scriai articole foarte interesante, dar ai cam luato razna cu jos basescu! Oricum, el a facut ce au facut si predecesorii, a urmat ordinele „stapanilor” si si-a tras parte. Cei ce vor urma, o sa faca acelasi lucru; nu o sa se termine coruptia si hotia odata cu plecarea lu base. Si chiar daca nu va fi „demis” la referendum, nu mai poate sa miste nimic, deoarece guvernu si parlamentu nu mai e majoritar pdl.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge