Duminică e Ziua Porţilor Deschise la vila Dante

By | 28 iulie, 2012
Distribuie prietenilor!

„Din dorinţa de a asigura transparenţa, Regia Autonomă a Patrimoniul şi Protocolului de Stat (RA-APPS), prin intermediul Secretariatului General al Guvernului, a stabilit ca ziua de duminică, 29 iulie 2012, să fie Ziua Porţilor Deschise la Vila Dante, strada Dante Alighieri, intrarea din Bd-ul Mircea Eliade, cu acces prin strada Ivan Sergheevici Turgheniev. Publicul va avea acces între orele 10.00 – 20.00”, se arată într-un comunicat al guvernului.

Sursa: Gândul

0 păreri la “Duminică e Ziua Porţilor Deschise la vila Dante

  1. cumnatu

    Bai ai dracu sa-i strice omului toate combinatiile acum cand trebuia sa se mute si el.Asa oameni rai.Lasa ca poate pun mana de la mana toti basistii si pupincuristii si Ii iau o garsoniera in Dristor daca scapa de Jilava ca el este un amarat cinstit.

  2. cumnatu

    Cine dracu sa-i mai dea o nava pe maini lu” asta.El o tot da ca se intoarce pe mare dar nu a mai fost de vreo 22 de ani pe acolo.Eu unul nu i-as da nici o barca cu vasle pe mana.Ce o sa le spuna el armatorilor eu sunt Zeus si vreau pe mare?Omul e rupt de realitate.

  3. Dan Tănăsescu Post author

    Cumnate, îţi spun eu că nava Rahova este făcută pe măsura lui, sau dacă nu mai e loc, poate încearcă cu nava Jilava.

  4. coolnewz/Ratatouille

    cum ziceam, daca e propaganda, inteleg! Dar sa crezi intr-o chestie care aduce aminte de budele de aur ale lui Ceausescu, sa pui botul la asa ceva chiar dupa atita vreme, dovedeste ca unii oameni ramin „tineri” in ciuda trecerii anilor. Intr-un fel va invidiez … 😀
    coolnewz/Ratatouille´s last blog post ..Pe dezbrăcate și pe luate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge