Posibile confruntări violente în Piaţa Universităţii în această seară

By | 29 iulie, 2012
Distribuie prietenilor!

Un articol de pe site-ul ziarului Naţional, anunţă posibilitatea izbucnirii unor violenţe în Piaţa Universităţii. Conform unor informaţii venite din lumea serviciilor secrete, în această seară au fost mobilizaţi membrii tuturor structurilor de informaţii cu începere de la ora 21.00. Bătălia ar urma să fie dată între tabăra ofiţerilor loiali lui Traian Băsescu şi cei favorabili puterii, dar şi civili folosiţi ca masă de manevră printre care şi reprezentanţi ai galeriilor de fotbal.

Ofiţerii de informaţii ai structurilor recunoscute ca fiind încă loiale preşedintelui suspendat Traian Băsescu, în frunte cu SPP-ul si Biroul Cercetare-Documentare al Jandarmeriei Române, au fost cei care au dat semnalul mobilizării. Ordinele s-au transmis prin viu grai, cadrele fiind  chemate să se prezinte musai duminică în Piaţa Universităţii, la ora 21.00, pentru o „plimbarică de seară”. Anunţul i-a luat prin surprindere pe cei convocaţi, mai ales că aceştia ştiau că zona respectivă urma să fie împânzită cu „colegii” de la SRI, a căror misiune era tocmai să vegheze ca situaţia să nu degenereze. Prinzând de veste de mişcarea rivalilor de moarte, conducătorii structurilor care sprijină făţiş actuala coaliţie guvernamentală, au decis să contraatace. Astfel că numeroşii „civili” aparţinând Ministerului de Interne au fost şi ei chemaţi, tot „pe cont propriu”, să ocupe aceeaşi Piaţa a Universităţii, tot la nouă seara.

Sursa: Naţional

Poate fi vorba doar de o stare de alertă cu rol preventiv, dar pe fondul tensiunilor deja existente în rândul societăţii, riscul izbucnirii unor confruntări violente, declanşate de acţiuni provocatoare ale serviciilor secrete, este destul de mare, mai ales după anunţarea rezultatelor finale ale prezenţei la vot, care vor nemulţumi în mod sigur una din tabere.

0 păreri la “Posibile confruntări violente în Piaţa Universităţii în această seară

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge