Portretul lui Băsescu făcut de CTP

By | 17 august, 2012
Distribuie prietenilor!

Traian Băsescu nu e vreun curajos, nici un „brav om prietenos”, nici căpitanul care nu-şi părăseşte nava, cum s-a tot înfăţişat mulţimii. E un laş. Că este un mincinos natural, nu trebuia s-o mai demonstreze încă o dată, dar cât e de laş, de fără cuvânt şi fără onoare, l-am putut vedea acum în toată splendoarea.

Sursa: Adevărul

0 păreri la “Portretul lui Băsescu făcut de CTP

  1. Paul Birzu

    In articolul respectiv mai sunt niste portrete. Asa cum la aceasta tema nu ai nici un comentariu, nu ai vrea sa expui si portretele domnilor Ponta si Antonescu ale aceluiasi CTP sa putem avea o dezbatere?

  2. Paul Birzu

    Pari mai baatrin decit varsta ta reala si nu e din cauza intelepciunii, nu te amagi. Toate limbile alea pe care tu vrei sa le inveti eu le vorbesc, apropo, eu traiesc in Brazilia si, din aceasta cauza, cautam idei din ambele tabere dar, cum sa-ti explic, ceva argumentat, adevarat, ma rog, sper sa-ntelegi, nu ceva scris la comanda intr-un ziar partizan. M-ai convins foarte usor sa-ti parasesc blogg-ul, nu prea vizitat dealtfel. Daca erai platit pentru ceea ce faci aici si nu cred, judecind dupa numarul de vizite, nici nu-mi bateam capul dar cred ca ar trebui sa schimbi ceva in atitudinea ta, macar in sens comercial ti-ar putea fi de folos. In caz ca nu ai inteles, ultimul grup de cuvinte inainte de punct si dupa ultima virgula care contin douA verbe si deci formeaza o fraza (doua propozitii) erau o gluma. Daca ai nevoie de lamuriri sau vrei sa ma lamuresti (dezbati) de ceva ai e-mailul meu.

  3. Sofocle

    Tanasescule, te-a cam prins Paul pe piciorul…stang.
    Banuiam ceva-ceva, acum m-am convins.
    Chiar daca Paul e pe partea cealalta a pamantului, tot te-a mirosit.
    Tot asta cautam si eu: un blog impartial pentru dezbateri de idei.
    Se pare ca ca nu esti ceea ce arati, pacat.

  4. Sofocle

    Tanasescule, daca i-ai zis NU lui Paul din Brazilia, atunci hai sa te ajut putzin, ca tot zici ca esti obiectiv de nu mai poti:
    Portretul Dlui. Ponta facut de CTP in acelasi articol
    ——————————————————
    Victor Ponta nu este premier. E un arivist influentabil presat de eminenţele cenuşii ale USL să ia decizii aiurea, să numească nişte eronaţi în guvern, să forţeze legile. În compensaţie, se răzbună puşteşte cu obrăznicii la adresa liderilor occidentali ”

    Portretul Dlui Cacarau facut de CTP in acelasi articol:
    ——————————————————-
    Crin Antonescu nu e bun de preşedinte al României. Din 2009 şi până acum am tot observat alunecarea spre găunos, spre demagogie politicardă a unui crin tot mai galben. Dar nu credeam că poate ajunge la un adevărat delir de sine, la un autocult al personalităţii – măcar cultul lui Ceauşescu era făcut de alţii. >>Ori tu, ori eu!<>Băsescu nu scapă de mine decât dacă mă omoară!<>Eu am în spate voturile a 7,5 milioane de români, Băsescu îl are pe ambasadorul SUA şi 900.000 de voturi. Cine e mai puternic?<>Vor fi tensiuni sociale, dacă Băsescu rămâne la Cotroceni<<, scrie jurnalistu

  5. Sofocle

    Deci :
    Lasa-l pe Cacarau cu cele 7,4 mil voturi, poate le joaca la poker.
    Mai bine da-i un telefon si spune-i ca au inceput deja lucrarile parlamentului, el e lipsa de 2 zile.
    Lipsa ? Paguba-n ciuperci.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge