Mircea Badea este patriot, sau doar protestoman?

By | 23 august, 2012
Distribuie prietenilor!

Mircea Badea are la activ, de-a lungul timpului, multe proteste pe care le-a iniţiat chiar el, sau la care a participat. A protestat şi pe vremea guvernării Năstase, împotriva lui Ioan Rus, a ieşit în faţa Guvernului la bustul gol şi cu pene pe el, după un pariu pierdut cu Emil Boc, a protestat împreună cu Victor Ciutacu împotriva CNA, în Piaţa Constituţiei, a fost de multe ori şi printre protestatarii din Piaţa Universităţii astă iarnă.

O clipă am crezut că Mircea Badea este animat de profunde sentimente patriotice şi grijă pentru cetăţenii acestei ţări, văzându-l atât de angajat social şi atât de vocal împotriva abuzurilor celor de la conducere, dar în ultimul timp am constatat că nu este aşa.

Ar trebuit să-mi dau seama mai demult, din declaraţiile pe care le face seară de seară în emisiunea sa, că antenistul nu prea se simte legat de ţara în care s-a născut şi nici de neamul din care face parte, asta reieşind din aprecierile sale la adresa poporului român, a religiei creştin-ortodoxe şi din desele referiri la teme de propagandă globalistă, cum ar fi suprapopularea planetei sau încălzirea globală.

Proba decisivă, care m-a convins că Badea nu este patriot, am avut-o zilele acestea în ziua în care Curtea Constituţională a anunţat invalidarea referendumului din 29 iulie şi oamenii revoltaţi s-au strâns din nou în Piaţa Universităţii. La scurt timp şi-a făcut apariţia în mulţime şi Mircea Badea şi le-a vorbit la megafon celor strînşi în jurul său. O protestatară i-a pus la gât o panglică tricoloră, iar acesta a scos-o imediat, dovedind astfel că simbolurile naţionale, care pentru înaintaşii noştri erau sfinte, pentru vedeta de la Antena 3 nu înseamnă nimic, ba reprezintă chiar sunt motiv de jenă.

De ce protestează atunci Mircea Badea?! Cred că această dorinţă de a fi în centrul atenţiei şi de a contesta autoritatea vine dintr-un spirit histrionic ce face parte din personalitatea sa de adolescent rebel întârziat. Aşa cum un procesoman dă pe toată lumea în judecată doar de dragul de a da în judecată, vedeta noastră participă la proteste doar de dragul de a protesta, fiind astfel un protestoman. 🙂

0 păreri la “Mircea Badea este patriot, sau doar protestoman?

  1. Fabian

    Nu ma mira anticrestinul Mircea Badea; altfel n-ar avea sanse sa apara la TV. un crestin adevarat e privit ca fundamentalist, el nu are voie sa existe in lumea asta! „Cu crestinii la lei”, se spune in sec. I. Acum la fel, istoria se repeta. doar maimutoii de politicieni si mascarici din TV – gen Badea, Gadea etc au sanse. Sa nu le ajute Dumnezeu atei nenorociti!

  2. Dan Tănăsescu Post author

    Ultimul obstacol în calea globalizării au rămas statele naţionaale şi fără distrugerea religiei şi patriotismului nici acestea nu pot fi desfiinţate. De aceea trebuie batjocorite cu orice ocazie sentimentul naţional şi religia, urmând ca mai apoi să fie desfiinţată şi familia tradiţională.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge