Bolnav la pat

By | 10 septembrie, 2012
Distribuie prietenilor!

Începând cu seara zilei de sâmbătă am început să mă simt foarte rău. Existau de mai multe zile semnele unei gripe sau viroze respiratorii, dar lucrurile nu păreau până atunci chiar aşa de grave.

După o noapte de coşmar, în care nu am putut dormi deloc, cu dureri de cap, de dinţi, de stomac, febră şi o stare generală de rău, a urmat o duminică de coşmar, în care nu m-am ridicat din pat decât ca să-mi fac două ceaiuri şi să iau pastile, iar spre seară să mănânc ceva. Cu toate că aveam febră îmi era atât de frig, încât m-am îmbrăcat cu haine groase şi am pus două pături pe mine.

Dacă aş fi chemat Salvarea sunt convins că mi-ar fi spus că am virusul West Nile, gripă porcină, sau ceva asemănător. Azi mă simt ceva mai bine, singurele simptome pe care le mai am fiind accese de tuse, strănut şi o uşoară ameţeală. Sper ca până mâine să mă refac complet şi să mă pot ocupa din nou de blog. 🙂

0 păreri la “Bolnav la pat

  1. cumnatu

    Cumnate daca chemai Salvarea erai de ultimul drum!Fara Salvare si spital in tara lui Basescu aparatorul statului.O sa ajungem sa ne tratam ca indienii.Asa ca iti doresc insanatosire grabnica cu ceai de sunatoare!

  2. Maya

    A-ti mancat probabil ceva ce corpului i-a facut rau iar prin acele simptome s-a eliberat. Va doresc insanatosire grabnica!

  3. Dan Tănăsescu Post author

    Mulţumesc! Este vorba de un virus cred, pentru că de mâncat, nu am mâncat nimic neobişnuit şi de la alimente nu tuşeşti, strănuţi şi îţi curge nasul. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge