Evreii îl iubesc pe Ahmadinejad

By | 7 octombrie, 2012
Distribuie prietenilor!

Se vorbeşte tot mai mult despre iminenţa unui război între Israel şi Iran, cele mai multe ameninţări venind din partea Israelului. Dar iată că, în ciuda acestui fapt, evreii se pare că îl iubesc şi în apreciază pe liderul iranian Mahmoud Ahmadinejad, aşa cum reiese şi din această întregistrare video.

În timpul unei întâlniri a preşedintelui Iranului cu mai mulţi lideri israelieni, se vede clar cum o serie de rabini şi oameni de afaceri evrei îl îmbrăţişează, îl binecuvântează cu urări de viaţă lungă şi îl salută cu urarea tradiţională arabă Insha’Allah.

8 păreri la “Evreii îl iubesc pe Ahmadinejad

  1. ChavaLito^

    iranul irakul sau afganistanul nu a prezentat niciodata vreun pericol in fata intereselor SUA,exceptand situatia in care ei vor sa isi apere resursele. Bill Cooper spunea ca adevaratii oameni care conduc planeta nu sunt evreii despre care se zvoneste asa mult,ci oameni foarte influenti,din toata lumea,un numar relativ putin de oameni (200),care se intalnesc in secret pentru a hotara destinul lumii (CFR,Bilderberg,Familia Rotschild,Rockefeller fiind cei care conduc aceste organizatii nedemocratice si totodata conduc Cartelul bancar,farmaceutic,tehnologic). nu am vazut multe interviuri cu Bill Cooper dar ce spunea totdeauna a fost adevarat,el fiind unul care a prevestit atacurile din 2001,in 2002 a fost ucis in fata casei.

  2. quintus

    Este normal sa-l aprecieze,PRIN EL isi vor duce planurile la indeplinire.Daca Iranul ar fi condus de un lider normal ce casus belli ar mai gasi evreii?
    PS la fel faceau cu Hitler prin 1933.

  3. Dan Tănăsescu Post author

    Dacă remarcaţi, în clip unul dintre rabini face distincţia între iudaismul ortodox şi sionism, care ţine mai mult de naţionalism şi de politică.

  4. ChavaLito^

    toti liderii Europeni si ai SUA,adica cei nealesi de nimeni (Comisia Europeana)si totodata cei care au adancit criza provocata de ei intentionat pentru a ‘salva’ euro prin distrugerea suveranitatilor tarilor Europei,au afirmat ca Populismul si Nationalismul reprezinta un ‘pericol’ in fata intereselor Europei,singurii oameni care se opun sunt cei din parlamentul Britanic sau mai bine zis Nigel farage,presedintele Cehiei si Viktor Orban care de la un timp pare ca a cedat in fata FMI si CE,lucrul care pare cel mai trist este ca avem Resurse Mari de Petrol si gaze naturale care poate asigura independenta energetica a Romaniei si sa faca un exportator mondial de petrol si gaze naturale iar ei ne vand resursele indiferent de clasa politica,pentru ca asa zice FMI si UE.

  5. Soll

    Tocmai ca marile banci si cirporatii apartin evreilor,eu au control asupra mass-mediei di aproape toate tarile,ei trimit musulmani in Europa( vezi Barbara Spectre,Soros,ong-uri ,fundatii, si toti tampitii…si Israel a semnat pt asta .Asa ca nu mai visati …evreii sunt extrem de vicleni si manipulatori ,daca-i lasi sa faca primul pas,urmeaza altul si altul…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge