„Unica” te învaţă să fii curvă

By | 3 noiembrie, 2012
Distribuie prietenilor!

Din când în când mai citesc articole din revistele aşa-numite pentru femei, tineri, mondene sau glossy. Nu că aş cumpăra eu astfel de reviste, dar mai dau peste site-urile lor de pe Internet.

Unele dintre acestea chiar mă îngrozesc, văzând gradul de depravare morală şi libertinajul care este promovat prin ele, mai ales în rândul generaţiilor tinere şi foarte tinere. Am găsit articole de genul, „ce să faci cu sperma după sexul oral”, „cum să faci sex anal fără dureri” şi multe alte astfel de subiecte demne de filme şi reviste porno.

Un articol din revista pentru femei „Unica”, prezintă însă astfel de lucruri, nu doar ca pe o sugestie, ci chiar ca pe nişte lucruri obligatorii pentru tinerele fete, dacă vor să-şi dezvolte personalitatea şi sexualitatea. În el sunt prezentate 10 aventuri erotice pe care fiecare femeie ar trebui să le trăiască măcar o dată în viaţă.

Citez din articol:

Viaţa e prea scurtă pentru a fi cuminţi! Între 18 şi 28 de ani, trăim cea mai importantă fază de autocunoaştere, în care ne dezvoltăm personalitatea şi sexualitatea.

Anumite tipuri de aventuri reprezintă mai mult decât simple distracţii; ele pot fi adevărate lecţii de viaţă pentru noi. Unele ne oferă sentimentul de libertate, altele curaj, iar altele amuzament şi amintiri plăcute. Până la urmă, „la sfârşitul vieţii regretăm doar ce nu am apucat să facem“, susţine redactorul Anne West.

Am citit doar trei dintre cele zece puncte, pentru că următoarele urmează să apară în revista „Joy” din luna noiembrie. Acestea erau, în ordine: o partidă scurtă cu un necunoscut , menaje-a-trois (M/F/F sau M/M/F) şi sex cu o femeie. Cu alte cuvinte, dacă nu te-ai comportat măcar o dată în viaţă precum curva cartierului, sau stricata clasei, se cheamă că ai trăit degeaba şi eşti o ţărancă proastă şi neemancipată, care „nu-şi cunoaşte sexualitatea”. Nu am înţeles însă de ce trebuie să faci „sex cu o femeie”, dacă nu ai astfel de înclinaţii, nici atracţie pentru relaţii homosexuale.

Nici nu vreau să mă gândesc ce grozăvii cuprinde restul articolului, care va apărea în curând şi care este adresat unei categorii sociale vulnerabile şi în formare, aşa cum sunt tinerele fete cu vârste între 18 şi 28 de ani.

55 păreri la “„Unica” te învaţă să fii curvă

  1. Bucur

    misto numai invataturi sanatoase au aceste reviste…eu daca eram conducatorul acestei tari le inchideam cu forta revistele astea desfrante. :))
    Bucur´s last blog post ..Dinamo are nevoie

  2. dojo

    Deci am trait degeaba, ca multe dintre ‘aventurile’ astea nu-mi sunt pe raboj. Partea proasta este ca multe dudui tinere chiar cred prostiile astea 🙁
    dojo´s last blog post ..sms-timisoara-2012-58

  3. Vio

    No hai ca am ajuns eu sa fiu Gica Contra.

    Nu vreau sub nicio forma sa apar sau sa sustin aceste mizerii editoriale DAR de ce suntem noi in masura sa judecam femeile care doresc sa aibe acest stil de viata? Daca Maricica are curiozitati, ii place sa se distreze sexual sau pur si simplu vrea sa experimenteze cine suntem noi sa spunem ca-i „curva”?

    Viata sexuala este o chestiune intima, priveste doar individul ce o traieste.”Curva” poate sa fie educatoarea copiilor tai, poate sa fie doctorita ce-ti salveaza viata, poate sa fie chiar vecina sau o ruda de-a ta. Cu ce te afecteaza pe tine (cititorul) daca a participat la o orgie seara trecuta?

    Singurul lucru bun la gunoaiele astea glossy este ca normalizeaza sexul si explorarea sexuala. Sunt de parere ca cei care arata cu degetul si tipa „CURVA” fac mai mult rau societatii decat cele 5 pustoaice care-s atat de limitate intelectual incat sa fie convinse de oligativitatea acestor practici datorita articolelor de gen.

    Problema este foarte discutabila dar totul se rezuma la „daca nu te deranjeaza direct nu-i problema ta”. Pentru un punct de vedere foarte bine conslidat legat de aceasta problema va invit sa cititi „Brave new World” de Huxley (bine, cartea trateaza MULT mai multe probleme).

    Dan, de curand ai scris un articol despre cenzura, sunt curios daca accepti acest punct de vedere sau iti pui in practica dreptul de a filtra ce infromatii distribui prin acest blog.

  4. Dan Tănăsescu Post author

    @Vio: Ai comentat de mai multe ori pe acest blog şi toate comentariile tale au intrat automat la spam. Asta arată că postezi comentarii doar cu scopul de a lăsa linkuri şi acest lucru a fost raportat ca spam de alţi administratori de site-uri. Eu am precizat clar aici http://dantanasescu.ro/precizari că nu accept comentarii postate cu scopul de a promova afaceri sau site-uri de afaceri, în mod gratuit.

    De data aceasta am aprobat comentariul pentru că este mai lung şi exprimă nişte puncte de vedete discutabile. Spui că totul se rezuma la “daca nu te deranjeaza direct nu-i problema ta”. Nu e chiar aşa. Omul este o fiinţă socială, iar societatea nu este o adunătură de oameni izolaţi. Tot ceea ce fac ceilalţi ne influenţează viaţa mai mult sau mai puţin direct tuturor. Degradarea morală ne afectează în timp pe toţi şi are ca efect disoluţia treptată a comunităţilor. Mie nu mi-ar conveni să am o fată, sau o rudă, care să-şi aleagă ca model de viaţă ceea ce se publică în acest gen de reviste. Şi chiar dacă nu ar fi problema mea cine e şi cine nu e curvă în România şi cine alege să fie sau nu, nu cred că aceste lucruri trebuie promovate public, în mod ostentativ, prin reviste sau alte medii de informare.

  5. Dan Tănăsescu Post author

    Iar oferirea lui Aldous Huxley ca exemplu şi celebra sa lucrare distopică, nu cred că este un lucru tocmai inspirat în acest caz.

  6. Vio

    Daca tu zici ca fac spam atunci am scos (si daca voi mai comenta aici voi scoate) linkul (spune-mi te rog daca e nevoie sa-mi schimb si adresa de mail). Asta fac, acolo lucrez, asa ma semnez, daca ce am comentat pana acum ti s-a parut irelevant iti cer scuze.

    Am recomandat Brave new world tocmai pentru ca acolo era prezentata o societate in care oamenii erau incurajati de mici sa fie cat mai deschisi si „indrazneti” din punct de vedere sexual, daca-ti amintesti, exact aceasi discutie a avut loc si in rezervatie.

    Dan, daca nu iti convine tie (sau mie, sau oricui) asta nu inseamna ca avem dreptul de a si condamna persoana care face aceasta alegere. Cum am spus si in comentariul anterior, aceste articole au rolul de a normaliza subiectul. Poate in viitor nu vom mai avea fetite de 14 ani care fac sex anal pentru ca le e frica ca le controleaza parintii (si asta in mediul rural, fara influenta revistelor si limitat cea a televiziunii), poate nu o sa mai avem atatea tinere cu depresii si fara incredere in sine doar ca au ales sa faca sex fara sa-l „cunoasca parintii”. Sunt mii si mii de cazuri de oameni frustrati si chinuiti din cauza acestor preconceptii.

    Da, omul este o creatura sociala dar nu-mi poti spune ca societatea creata de acesta este perfecta. Discriminarea, condamnarea si judecarea vietii private a aproapelui nostru este una din problemele acestei lumi in care traim.

  7. Vio

    Heh „libertatea este o forma de control”.

    Nu o sa comentez articolul la care faci referinta pentru ca sincer cred ca ma trimiti inapoi la spam.

    Revenind la subiect, eu nu vreau sa-ti schimb parerea sau sa te incurajez sa participi la origii, vreau doar sa prezint si un alt punct de vedere.

    Daca tu consideri ca tolerarea este mai nociva ca oprimarea, cine sunt eu sa spun ca esti nebun? Nu sunt de acord cu tine, te contrazic argumentat dar nu te condamn. Si asta este o forma de control?

    In orice caz, discutia deviaza asa ca ma retrag. Iti multumesc ca mi-ai permis sa comentez si ca m-ai anuntat de problema cu spamul. Data viitoare am sa tin minte sa scot linkul, eu nu vad nimic ci „repar bube”, n-am vrut sa ma imbogatesc pe spatele muncii tale.

    O seara placuta iti doresc.

  8. Dan Tănăsescu Post author

    Nu a fost niciun moment vorba de oprimare ci de descurajarea propagandei şi îndoctrinării în direcţia libertinajului şi promiscuităţii sexuale. Nu e vorba de a condamna pe cineva, ci de a nu încuraja persoanele tinere să apuce pe această cale a imoralităţii şi libertinajului, pentru a-şi „desăvârşi pdrsonalitatea”.

    În ceea ce priveşte comentariile, ca simplu cititor cu opinii, cu plăcere, dar nu şi pentru a posta reclame şi promova afaceri. 🙂

  9. 235

    Daca va uitati cine editeaza astfel de reviste, raspunsul vine de la sine. Este vorba de trusturi masonice, care au scopul de a promova non-valoarea, promiscuitatea, sodomia si toate fenomenele ce denatureaza fiinta umana. Acest tip de comportament impiedica evolutia spirituala a omenirii. Acesta este si scopul satanismului prin instrumentul sau de baza, francmasoneria. Poate ca unii vor spune ca sunt paranoic si consumator de materiale conspirationiste, dar nu este asa. Nu sunt nici pro nici anti masonerie, nu sunt nici fanatic mistico-religios. Eu fac aceasta afirmatie, deoarece am cunoscut astfel de oameni.

  10. doru stoian

    A fi curva, inseamna a-ti castiga existenta prestand diverse munci sexuale pentru = contra bani !

    Daca faci sex doar de placere, adica gratis, inseamna ca nu esti curva !

  11. doru stoian

    Dane,

    Dar de ce sa nu practice libertinajul sexual persoanele tinere ?

    Pentru ca la batranete, degeaba ai mai vrea ca sa practici libertinajul sexual, intrucat nu mai poti !

  12. Dan Tănăsescu Post author

    Tocmai asta trebuie să înveţe persoanele tinere, să nu îşi dorească libertinajul sexual la nicio vârstă! 🙂

  13. doru stoian

    235,

    Evolutia – inaltarea = elevarea – spirituala, n-are nicio treaba cu placerile-inclinatiile sexuale !

    In conditiile in care NORMALUL este definit – chiar de milenii – numai = doar dupa: POTENTE = POSIBILITATI ………. si nicidecum dupa IMPOTENTE, si/sau nici dupa INHIBITII !

    Si oricum, sexualitatea nu este nicidecum vreo „spurcaciune”, adica vreo: ” treaba murdara ” ……… umilitoare !

    Cei care cred ca sexualitatea ar fi „o infamie” prin definitie, sunt niste „puritani” = niste „imaculati”, mai bine zis: niste „talibani”, adica niste „BARBARI” ……. PSIHIC = EMOTIONAL, si in plus si niste:

    DEMAGOGI, IPOCRITI, BI_GOTI ………… care pretind ca ei ar putea sfida: NATURA UMANA ” PACATOASA ” !

  14. doru stoian

    Dane,

    Tu chiar esti convins de afirmatia, ca libertinajul sexual ar fi daunator tuturor indivizilor ?

    In opinia mea TINERII, adica PERSOANELE FARA OBLIGATII MATRIMONIALE:

    1) ar trebui instigate ca sa-si manifeste LIBERTATEA SEXUALA;

    2) si nicidecum sa fie INLANTUITE PRE_MATUR = INAINTE DE VREME !

  15. doru stoian

    Dane,

    chiar daca replica ta n-o sa-mi convina – asa cum i-am spus si Porumbelului Basist intr-un alt topic – nu-ti voi raspunde la ea, deoarece nu-mi place sa ma mai intretin cu persoane cu:

    „mintile ascutite” ….. cu „mintile brici”, adica:

    1) mai intai batute bine de tot cu barosul;

    2) si apoi „pilite” = „cizelate” = „slefuite” ……… si polishate = „lustruite” !

  16. doru stoian

    Un singur lucru il mai spun, si cu asta am incheiat, si anume:

    ” Interdictiile – adica limitarea libertatilor – starnesc curiozitatea !
    Recunoasterea libertatilor nu starneste nicio curiozitate ! ”

    Intradevar:

    1) Liberalizarea consumului de droguri usoare, nu a crescut numarul consumatorilor de droguri (d)in tarile respective !

    2) Liberalizarea circulatiei – si a pietei muncii – romanilor in UE = Schengen, n-a produs nicio emigrare in masa la Londra (pentru ca emigrarea in masa din Romania, s-a produs chiar in timpul VIZELOR = INTERDICTIEI LIBEREI CIRCULATII) !

    3) Libertinajul sexual – legalizarea casatoriilor gay – n-o sa faca niciodata sa creasca numarul perversilor !

  17. doru stoian

    A prezenta in mod automat = implicit:

    1) un lucru VIRTUAL;
    2) drept un lucru POTENTIAL,

    reprezinta UN FALS = UN SMEN francMASONIC !

  18. doru stoian

    …….. adica: O ESCROCHERIE ACADEMICA-STIINTIFICA !

  19. doru stoian

    A, da !

    Liberalizarile n-au facut niciodata nimic altceva decat:

    o re_abilitare

    – adica o re_admisie in legalitate a con_damnatilor pentru diverse i_legalitati –

    a pro_scrisilor !

  20. 235

    Domnule Doru Stoian, sexul ca si altele au legatura cu evolutia spirituala. Libertinajul sexual plafoneaza fiinta umana. Sa nu se inteleaga gresit, eu personal nu sunt impotriva libertinajului sexual si nu consider sexul ca fiind o infamie. Din contra. Ceea ce ma deranjeaza este faptul ca se promoveaza acest lucru si se ridiculizeaza persoanele care nu sunt adepte ale libertinajului. De fapt nu sunt impotriva nici unei inclinatii, dar nu sunt de acord cu promovarile, nici ale homosexualilor, nici ale libertinajului, nici ale fotbalului, nic macar ale unei credinte sau religii. Fiecare sa faca ce doreste cu viata sa, dar sa nu o impuna altora. Desi nu ma pot considera crestin, apreciez paragraful biblic in care Iisus spune ,,Toate va sunt ingaduite, dar nu toate va sunt de folos”. Si ca sa va lamuriti, asa cum nu sunt de acord cu promovarea libertinajului, tot la fel nu sunt de acord cu fanaticii religiosi care ,,pedepsesc” persoanele ce nu se conformeaza lor. Si cum spuneati, curva este cea care face sex contra cost. Asta inseamna ca foarte multe femei casatorite pot fi etichetate ca fiind prostituate deoarece s-au casatorit dintr-un anume interes. Este valabil si la barbati. Trebuie sa intelegem ca sunt persoane carora le-ar dauna grav o viata sexuala moderata, asa este constructia lor. Insa si ei ar trebui sa inteleaga ca sunt si alte persoane care nu simt nevoia de activitate sexuala la acelasi nivel cu ei. Ca si foamea, unii mananca mai mult, altii mai putin. In concluzie sunt de parere ca la majoritatea oamenilor (nu la toti) orice exces, fie de sex, mancare, bautura, tigari, dorguri, dulciuri, etc, dauneaza.

  21. doru stoian

    Stimate domnule 235,

    Intradevar:

    1) orice activitate-treaba INTIMA = PRIVATA;

    2) odata facuta PUBLICA;

    3) inseamna EXHIBITIONISM !

    Si intradevar: orice EXCES – la fel ca orice LIPSA – dauneaza grav sanatatii fizice si mintale !

    Dupa cum si, intradevar:

    1) publicitatea si reclama PRO si/sau CONTRA a orice;
    2) nu sunt niciodata altceva decat: O CAPCANA = O ESCROCHERIE !

    Asa vrea totusi sa-mi argumentati

    – in cazul in care ea ar si exista cu adevarat, numai ca n-oi fi eu cap_abil s-o vad –

    legatura-dependenta (d)intre:

    1) spiritualitate;
    si
    2) sex;
    in conditiile in care
    3) absolut toata lumea ar trebui sa fie DEJA constienta de faptul ca:

    SEXUL ESTE exclusiv O NECESITATE Fizio_Logica …………… la fel de re_flexiva precum: mancatul, bautul, cacarea, pisarea, etc. ???

  22. doru stoian

    stimate domnule 235,

    Aaaaaa, faptul ca unii oameni au POETIZAT-IDEALIZAT activitatea sexuala, asta nu inseamna in niciun caz ca asta ar fi intradevar vreo mare FILOZOFIE ……….. ba din contra, ca cica:

    – asta-i banc, dar sunt convins ca are un suport adevarat –

    ” Dragostea = Iubirea respectiv Sexul Spiritualizat – ar fi fost inventata de evrei (si/sau poate de catre rromi) pentru ca sa poata regula inclusiv pe moca = si fara bani ! „

  23. doru stoian

    Si, stimate domnule 235,

    apropos-visavis de EXCES si/sau de DEFICIT, va mai rog sa cautati si raspunsul la urmatoarea intrebare:

    ” Ce a existat mai intai = in prealabil ?

    1) Media = Oul ?
    sau
    2) Dispersia = Gaina ? „

  24. doru stoian

    ……………… adica: echi_librul sau dez_echi_librul ?

  25. Porumbelul Basist

    dorele, am castigat pariul cu un amic-ai postat! era inevitabil! degeaba te dai cu curu de pamant ca „nu mai postezi”, la tine scrisul e boala.

  26. doru stoian

    Turturelule basist,

    Daca scrisul e o BOALA pentru mine, atunci pentru tine comentatul (scrierilor mele) este chiar DIA_BOLIC = SATANIC !

    Adica, vorba bancului cu betivul (pentru ca (pr)intre altele m-ai facut si betiv) si cu urata:

    ” Betivul: Tu nu vezi fa, cat esti de urata ?
    Urata: Tu nu te uiti la tine in cel hal esti, betivul dreaqului ?
    Betivul: Da, dar mie (baremi) imi trece ! „

  27. doru stoian

    Stimate domnule 235,

    Intre SEX si SPIRITUALITATE, este tot atata legatura-dependenta cata este si intre ASTROLOGIE si ASTRONOMIE ……….. vorba lui Dan:

    Legatura-dependenta este SUBLIMA (o superstitie = o misti_ciZma) adicatelea: lipseste cu desavarsire !

  28. doru stoian

    Gugustiucule basist,

    Daca as fi fost la fel de POSEDAT-OBSEDAT ca si tine, de „jocurile de noroc”, as fi pus – si castigat – inaintea ta pariuri, precum ca nu te vei putea abtine-retine de la a comenta MALITIOS-SARCASTIC tot ceea ce scriu eu.

  29. Porumbelul Basist

    Stii ce-i tare la alde tine? Nici nu tre sa revin peste o ora ci dau refresh in browser de cateva ori. Stiam ca freci netul continuu.
    Inainte sa-ti fi citit tampeniile si de aici, dedusesem ca esti un poponar betiv frustrat ca bisexualitatea nu da bine la femei asa ca iei netu in mana la frecat.

  30. doru stoian

    Porumbelule basist,

    Na, ca pariul asta cu bi_sexualitatea l-ai pierdut !

    Betiv oi fi, desi nu beau des, dar atunci cand beau, nu ma joc !

    Faptul ca nu condamn bi_sexualitatea, asta nu inseamna ca as fi eu insumi bi_sexual !

  31. doru stoian

    Porumbelule basist,

    Te pomenesti ca esti atat de prost, incat ai luat de buna bataia mea de joc, atunci cand ti-am declarat public:

    ” I love you ” ?

  32. 235

    Domnule Doru Stoian, indiferent ca as fi sau nu de acord cu parerile dv, va multumesc pt comentarii si apreciez acest lucru. Consider ca progresul s-a nascut empiric, pornind de la simple discutii ca acestea chiar da ca uneori sunt contradictorii. Este insa regretabil faptul ca discutia de la subiect a degenerat in jignirii si in fraze care nu au legatura acest subiect. Nu imi place cand vad ca ceva serios se transforma intr-o ,,intrunire de cartier”. Consider ca ar trebui sa ne respectam atat pe noi cat si parerile noastre. Doar lumea e diversa. Asa cum am mai spus, fiecare este liber sa faca ce vrea cu viata lui, atat cat poate, ca si libertatea asta este relativa. C

  33. 235

    Cea mai buna observatie referitoare la acest subiect este cea facuta de dl Dan Tanasescu ,,Omul a evoluat prin sublimarea energiilor primare, nu prin risipirea lor”. Cel putin asta este si parerea mea. Toate cele bune tuturor!

  34. doru stoian

    stimate domnule 235,

    „Sublimare”:

    1) inseamna o „In_Locuire” = o „Sub_Stituire”;
    2) si nicidecum vreo EVOLUTIE = vreun PROGRES,

    deoarece:

    1) a incepe sa vezi un cacat drept o friptura, pentru ca sa poti sa-l mananci de frica ca procedand altfel (adica alegand sa mananci altceva, si/sau chiar nemancand nimic) n-o sa supra_vietuiesti;

    2) nu este decat O HALUCINATIE = O ALIENARE SPIRITUALA !

    Te rog – te vad un om cap_abil = cu dis_cernamant – spune-mi ca te-am facut sa pricepi-percepi ce trebuie inteles cu adevarat din:

    ” SUBLIMAREA – inaltarea – CACATULUI ……………… la RANG DE VIRTUTE ! „

  35. doru stoian

    stimate domnule 235,
    si stimate Dane,

    tot visavis de contradictia de termeni (d)intre SUBLIMARE si EVOLUTIE-PROGRES

    – precum si visavis de asa-zisa stricta necesitate a unui LANT DE COMPROMISURI (adica de coabitari cu DIAVOLUL) –

    va rog sa va puneti urmatoarea intrebare:

    1) ce rost are sa ajunga un om in halul, de a manca CACAT SUBLIMAT, adica: ORNAT-MODELAT (si parfumat-aromat) SUB FORMA DE PRAJITURA pentru a-si salva viata de la moartea prin infometare ???

    2) cand moartea il paste – oricum – la tot pasul, sub nenumarate alte forme ???

  36. doru stoian

    …………… si culmea, culmilor:

    1) ce rost are ca unii oameni, in ciuda faptului ca ei il consuma SUBLIMAT ???

    2) sa-i dusmaneasca de moarte pe toti ceilalti oameni care – spre deosebire de prima categorie – consuma CACATUL NE_ALTERAT GEN_ETIC, adica: NE_SUBLIMAT = NE_FILTRAT = NE_CENZURAT ?????????

  37. doru stoian

    Si/sau:

    1) ce rost are ca ajungand schiop, sa-ti pui picior de lemn = proteza bio_nica ?

    2) daca de concurat vei concura tot numai printre defavorizati ?

    Si/sau:

    1) ce rost are sa-ti faci transplant = sa profanezi cadavre ?

    2) daca tot ai ajuns – si tot asa ramai – ca sa nu mai fii om intreg ?

  38. doru stoian

    Domnule 235,
    Domnule Dan,

    Si da, sunt de acord si cu ceea ce afirmati Dvs., POATE nefiind INTEGRAL CONSTIENTI de faptul ca:

    1) Sublimarea se mai poate traduce (din limbajul satanico-francmasonico-academic in limbajul DIVIN) nu doar prin „In_Locuire” si/sau prin „Sub_Stitutie”, ci se traduce si prin „Trans_Formare” adica prin „Per_Versiune”;

    2) ceea ce nu este insa absolut deloc INALTATOR-EVOLUTIV pentru OM, ci din contra, este absolut: DEGRADANT = IN_VOLUANT = DIA_BOLIC !

  39. doru stoian

    Dragii mei,

    1) o semana „invartitul in jurul cozii” … in jurul piramizii satanico-francmasonice … cu o calatorie-experienta;

    2) dar „calatoria”-„evolutia” – „INVATATURA” – asta nu va va con_duce nicaieri;

    3) nici macar ca HALUCINATIE = ALIENARE;

    4) ci va va tine legati-priponiti – nu doar cu gatul-trupul, ci mai ales cu ochii mintii – de par ….. ca intr-o capcana!

  40. doru stoian

    Domnule 235,
    Domnule Dan,

    Intr-un singur aspect sunt pe deplin de acord cu Dvs. si anume:

    LEGEA TREBUIE SA SALVEZE URGENT CETATEANUL

    – de la moartea spirituala prin sufocare-intoxicare –

    DE ORICE FORMA DE RECLAMA SI PUBLICITATE:

    AGRESIVA = BARBARA = INVADATOARE = NEO_COLONIALISTA !

  41. Porumbelul Basist

    @235 apreciez ca ai raspuns cui nu era cazul. Asa cum bine observi in spatele unor idei asa-zis marete se ascunde scatofilia, coprolalia si, cine mai stie, chiar coprofagia! Adica un comportament maniacal-obsesiv (si) pe fond de frustrari sexuale trecute mult de faza decompensarii. Era interesant chiar un posibil dialog dar e exclus in conditiile in care unora le place sa puna semn de = intre cuvinte care frecvent n-au nici o tangenta!
    Mai sunt unii care te apuca de maneca pe strada sa-ti povesteasca vrute si nevrute tocmai pentru ca nu-i asculta nimeni.
    Ce face un CACAT imputit si lenes pentru a-si justifica depresiile? Inventeaza masoni, el fiind, fireste, marele luptator curajos din spatele tastaturii! Cat eroism, dorule! Altii n-au ce manca si tu te CACI cu probleme ale umanitatii, al naibii de existentiale! Statistic, ai cel putin 8 pensionari in bloc care gandesc ca tine!
    Mars la munca nenorocitule!

  42. doru stoian

    Te roade pizma Gugustiucule ?

    Ca eu – baremi – mai am frustrari-dorinte sexuale, in timp ce tu ti le-ai sublimat – suprimat – deja de multa vreme ………. prin munca …… a prost = „dobitoc” ?

  43. doru stoian

    Turturelule,

    Si pe masoni nu i-am fatat eu – mincinosule – ci:

    I-A CACAT MA-SA LOJA !

  44. doru stoian

    Turturico,

    Da` vino bre sa ma iei cu arcanu` la munca, pe tarlaua lu` dinastia ma-tii !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge