Băsescu nu mai are griji

By | 24 decembrie, 2012
Distribuie prietenilor!

L-am văzut puţin mai devreme pe Traian Băsescu la televizor. Era la Predeal, echipat de iarnă, cu cască pe cap, călare pe un snow-mobil şi înconjurat de reporteri. Aceştia l-au întrebat ce griji mai are acum la sfârşit de an, la care preşedintele demis al României a spus că acum nu mai are nici o grijă, pentru că grijile sunt acum la Guvern, nu la el. După care a tras un hăhăit în stilul său caracteristic.

basescu-snowmobil

Deci domnul Băsescu – după ce a nenorocit milioane de oameni prin tăieri de salarii de 25%, impozitări de pensii, mărirea TVA-ului la 24%, după ce din cauza lui ţara a intrat în criză şi a fost îndatorată cu zeci de miliarde de euro, după ce au fost închise spitale şi şcoli, populaţia a fost dezbinată şi actorii sociali au fost radicalizaţi, după un referendum la care 7,4 milioane de cetăţeni au votat pentru demiterea sa şi pe care domnia sa i-a sfidat, după toate aceste rele făcute României şi multe altele – declară senin că este lipsit de griji şi se relaxează la Predeal.

Ce poate indica acest lucru, dacă nu totala lipsă de conştiinţă, de bun simţ şi de alte atribute specific umane, care doar în cazul sociopaţilor lipsesc cu desăvârşire? Deci pentru a scăpa de răspunderea pentru faptele sale, tot ce a trebuit să facă Băsescu a fost acel acord de coabitare cu Victor Ponta?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge