Traian Băsescu şi întrecerea socialistă din America

By | 27 februarie, 2013
Distribuie prietenilor!

„Marea problemă este numărul de ore de muncă pe săptămână şi numărul de zile de lucru pe an. Aceasta este problema reală a UE. Constatat că, dacă avem un strung la fel de performant în UE şi în SUA, strungul din SUA lucrează şi sâmbăta, iar strungul din UE se opreşte vineri la prânz. Strungul din SUA are 30 de zile de sărbători pe an, cel din Europa are 100 şi ceva de zile nelucrătoare, iar atunci nu ne putem compara, din punct de vedere al productivităţii, chiar dacă lucrăm cu aceleaşi echipamente”, a comentat Traian Băsescu.

Sursa: Cotidianul

Traian Băsescu a aflat în sfârşit secretul americanilor care i-a făcut cândva cea mai puternică economie dine lume. Secretul lor este strungarul american, care în întrecerea socialistă a oamenilor muncii obţine nişte rezultate care i-ar umple de invidie şi pe stahanoviştii sovietici ai anilor ’50.

Probabil domnul guvernator, priceput la toate şi atotcunoscător, a lipsit de la lecţia cu productivitatea muncii. Asta e cred singura explicaţie, altfel ar fi ştiut că aceasta depinde în ziele noastre în primul rând de avansul tehnologic, de eficienţa şi calificarea personalului şi mai puţin de numărul de ore petrecut la serviciu de angajaţi.

Morala: Oricât ar vrea Băsescu să pară de dreapta, pro occidental şi capitalist va rămâne mereu ceea ce este de fapt: un comunist cu mentalitate comunistă. 😀

O părere la “Traian Băsescu şi întrecerea socialistă din America

  1. Pingback: Românii muncesc mult şi ineficient | Dan Tănăsescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge