Emisiunile de la B1 TV sunt private?

By | 27 februarie, 2013
Distribuie prietenilor!

Văzând că a mai pierdut nişte butoane de la panoul de comandă al României, Traian Băsescu a ieşit ieri în public, pe la televiziuni să se smiorcăie în speranţa că prietenii săi din UE îl vor auzi şi vor constata şi de data asta că justiţia sa, proprietate personală, a fost din nou atacată.

Printre jurnaliştii care i-au pus întrebări la conferinţa de presă, s-a aflat şi o domnişoară de la B1 TV care, după ce i-a servit guvernatorului pe tavă o serie de întrebări mai mult decât convenabile, a încheiat cu una care i-a părut acestuia ceva mai incomodă.

Refuzând să răspundă, Băsescu i-a spus tinerei reportere că la această întrebare ar fi mai potrivit să dea un răspuns “într-o emisiune privată”. Oare cum vine asta? Este B1 TV o televiziune cu circuit închis, la care preşedintele demis se duce să vorbească în privat, doar între prieteni şi doar pentru cunoscuţi?! Eu ştiam că la orice post de televiziune care are difuzare la nivel naţional toate emisiunile sunt publice. De ce ai putea să răspunzi la o întrebare pusă de un jurnalist la un anume post de televiziune şi la o conferinţă de presă televizată nu? Care e diferenţa?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge