Illuminati au creat comunismul pentru a provoca conflicte şi haos

By | 28 martie, 2013
Distribuie prietenilor!

Evreul Moses Mordecai Marx Levi (alias Karl Marx) şi prietenul lui, Friedrich Engels, au devenit membrii unei organizaţii numită „Liga celor drepţi”. Această grupare revoluţionară şi secretă din Franţa provenise dintr-o altă organizaţie, „Societatea celor patru anotimpuri”. Toate acestea erau filiale ale Iluminaţilor lui Weishaupt. Ideologia Manifestului Comunist a fost concepută în „Liga celor drepţi” şi era de mulţi ani în circulaţie, înainte de a se face cunoscut Marx ca autorul manifestului.

Marx a modernizat şi sistematizat planurile revoluţionare scrise cu 70 de ani înainte de Adam Weishaupt. Luptei contra capitalismului nu-i mai stătea nimic în cale. Marx a reuşit să transforme liga în ligă comunistă (1847). Astfel, se vede limpede cum Iluminaţii puneau în America şi Anglia bazele unor sisteme capitaliste, iar în altă parte instaurau sisteme anticapitaliste, zise comuniste, pentru a naşte un conflict. Machiavelli descrie scopul acestui sistem: omenirea să fie în permanentă discordie şi buimăceală.

Sursa

7 păreri la “Illuminati au creat comunismul pentru a provoca conflicte şi haos

  1. ChavaLito^

    nush ce sa zic,in tarile comuniste de ex Romania in perioada comunista totul era al statului (resursele naturale,distributiile de energie,bancile … cam tot ce tinea de dezvoltare era al statului si nu privat cum se intampla acum si parerea mea era mult mai bine ca era in beneficiul oamenilor,eu asta stiu,tu sti mai bine Dane ca ai trait pe perioada aia,asta e parerea mea si cred ca era mult mai bine atunci ca guvernul iti oferea un loc de munca,o locuinta,rata analfebetismului era foarte mica,nu erai impovarat de taxe si impozite ca si azi,astazi nu iti este oferit nimic in Romania ‘Democratica’ in concluzie cred ca era muult mai bine ca acum,cu tot ca erai cenzurat

  2. Dan Tănăsescu Post author

    Nu confunda socialismul naţionalist al lui Ceauşescu, cu comunismul bolşevic instaurat de Lenin şi Troţki în Rusia în 1918! Ceea ce am cunoscut noi ca comunism era ceva ce adevăraţii comunişti scăpaseră de sub control, datorită naţionalismului şi patriotismului liderilor comunişti, care au luat puterea după epoca stalinistă 🙂

  3. Pingback: Securitatea din timpul comunismului nu era decât o continuare a Direcţiei Siguranţei Generale a Statului de dinainte de comunism? | .::: CALIN ADRIAN :::.

  4. Adrian

    Habar nu aveti ce inseamna comunism si de unde a aparut pentru prima data aceasta notiune Comunism.El a plecat de la teoriile Apostolilor crestini si de la invatatura lui Hristos.Cele mai reprezentative notiuni care au stat la baza comunismului primitiv sunt: ,,Mai lesne este unei camile sa intre prin urechile acului, decat un bogat in Imparatia Cerurilor,, si alta care suna cam asa ,,Toate le-ai facut insa un lucru iti mai trebuieste, vinde tot ce ai si da saracilor,,. Capitalismul este produsul Masoneriei, iar ca masura a oprii acestui fenomen care incepuse a-i face pe oameni sa cunoasca dezastrul ce ii astepta( ce se intampla azi) au pus bazele Comunismului Clasic.Iar inca un lucru bai desteptilor pe care nu l-ati precizat din dorinta de manipulare si dezinformare esre ca Marx s-a convertit la Crestinism si a condamnat Iudaismul.Ce spuneti voi NU ESTE ADEVART si mai mult decat atat Comunismul a condamnat si va condamna pana la capat MASONERIA SI CAPITALISMUL care impreuna formeaza sistemul de exploatare si opresiune impotriva clasei Muncitoare.
    P.S. Evreii nu concep ideea de munca, pe cand comunismul este exact opusul, ridica la cele mai inalte culmi Proletariatul…Nu au fost si nu vor fi alte sisteme afara de Socialism si Capitalism…degeaba incercati sa ridicati in slavia cel din urma sistem deorece in lume sunt peste 50 de manifetatii zilnice ale muncitorilor/socialistilor/comunistilor fata de nedreptatile pe care le creeaza acest sistem care pompeaza cu fonduri uriase Lojele Masoneriei din intreaga lume!!!! Traiasca Comunismul si Proletariatul mai presus de toate!!!!
    Adrian´s last blog post ..Comunicat – Nr. 46 din 29.04.2014

  5. Pingback: Activitatea de represiune impotriva francmasoneriei de către regimul comunist | Lupul Dacic

  6. Ovidiu

    In ce priveste comunismul, pot spune ca rezonez cu anumite idei comuniste…sau mai bine zis socialiste. De ex nu sunt de acord ca bogatia sa fie repatizata intr-un mod total inegal, asa cum este cazul acum, unde exista oameni care se plimba cu avion personal si limuzina vs oameni care se plimba cu talpile goale. Chiar credeti ca un om e de n-spe mii de ori mai destept, frumos si capabil decat altul incat sa justifice diferenta de avion personal vs talpi goale?
    Si in Biblia, in Faptele apostolilor spune ca oamenii de atunci isi vindeau bunurile, iar banii luati ii varsau la picioarele apostolilor, iar acestia distribuiau in mod corect si echitabil bogatiile (Fapte 2,44-45 si Fapte 4, 34-37). Ei aplicau principiul biblic: „de la fiecare dupa posibilitati, fiecaruia dupa necesitati”, principiu preluat apoi si de comunisti. Chiar si in 2 Corinteni 8, 13-15 se confirma ca bogatia era distribuita in asa fel incat „celui cu mult sa nu-i prisoseasca, iar celui cu putin sa nu-i lipseasca”.
    Nu sunt insa de acord cu dictatorii din comunism si cu niciun alt fel de dictatura. Unii ziceau ca dictatura ar fi apanajul comunismului, insa acest lucru e fals, caci nu comunistii au inventat-o. Dictatura e de cand lumea: in egiptul faraonic era dictatura, insa nu putem sa zicem ca erau si comunisti. In Tara Romaneasca in timpul lui Vlad Tepes tot dictatura era, iar Tepes tot autocrat era, insa nu putem spune ca era Marxist-Leninist.
    Chestia e ca in opinia mea, un om nu are ce sa caute intr-o pozitie de unde sa ia decizii pentru alti 100000 sau milioane. Nu-l lasa psihologia, iar dovezile in acest sens sunt acestea:
    http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_cognitive_biases
    Cand o sa gasiti un om care sa rezolve macar jumatate din toata lista aceea a erorilor cognitive, eu o sa fiu bucuros sa-l aleg drept stapan si sa-l ascult in tot ce zice. Insa iti dai seama ca asa ceva nu se va intampla in viata asta.

  7. Pingback: Nazismul,Capitalismul si Comunismul ideologii create de bancheri lumii. Marii bancheri ai lumii au finantat toate ideologiile | Lupul Dacic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge