Cine sunt de fapt activistele FEMEN

By | 5 aprilie, 2013
Distribuie prietenilor!

La cererea redacţiei, o reporteră TV din Ucraina s-a infiltrat în mişcarea Femen şi a aflat multe lucruri interesante despre această organizaţie.

Pentru a deveni activistă Femen este suficient să te fotografiezi topless pe telefonul uneia dintre membre.

Toate acţiunile se plătesc cu generozitate. Reportera TV a fost trimisă la acţiunea de lângă un centru islamic din Paris. Cheltuielile pentru călătoria în Franţa au fost de aproape 1000 de euro pe zi pentru fiecare feministă.

Pentru sediul din centrul Kievului, Femen plăteşte în jur de 2500 de dolari pe lună, iar fiecare activistă primeşte cel puţin 1000 de dolari pe lună.

Sânii goi ai feministelor sunt plătiţi cu generozitate.

Sursa: Vocea Rusiei

femen-protest-anti-islamic

Sursa foto: Facebook

Sunt multe de spus despre organizaţia FEMEN, care face propagandă feministo-globalisto-neomarxistă prin toată lumea, pe banii unor miliardari ca George Soroş. Dar pentru început este suficient şi acest articol, ca să vă faceţi o idee, cine sunt, cât sunt plătite şi cu ce se ocupă aceste ucrainience cu comportament isteric.

5 păreri la “Cine sunt de fapt activistele FEMEN

  1. Sorin

    O organizatie de genu asta, pt barbati, nu este? Ca pentru 1000 euro stau nud, plus ca vizitezi si multe tari. 😀

  2. Ion

    Si-au luato bine de tot in Franta nu cu mult timp in urma.Si nu am inteles prea bine care e treaba cu ţîţele le vedere,da ma rog pentru 1000de euroi ce nu fac femeile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge