Coincidenţele sunt manifestări ale sinelui non-local

By | 28 aprilie, 2013
Distribuie prietenilor!

– Totul este o coincidenţă! Faptul că exişti, că tatăl tău a avut o sclipire în ochi, atunci când s-a uitat la mama ta, în acel moment special. Şi apoi au fost 250 de milioane de spermatozoizi mergând către un singur ovul, şi un spermatozoid din 250 de milioane a reuşit, şi acela eşti tu.

– Ok, bine e destul de minunat şi de ce nu, dar cum aş face îmi însuşesc această cunoaştere şi să o utilizez, practic, pentru a deveni un om mai bun, mai fericit?

– Ei bine, dacă îţi dai seama că coincidenţele sunt manifestări ale sinelui non-local (omni-prezent)… care e forţa animatoare a vieţii, aceea la care oamenii s-ar putea referi chiar ca fiind sufletul. Acest sine non-local este ceea ce orchestrează sincronicitatea, deci practic, atunci când vei ajunge în contact cu ea, vor fi tot mai multe şi mai multe coincidenţe, care urmează să se întâmple în viaţa ta, şi dacă te întrebi, care este sensul acestui fapt? Şi vei găsi răspunsul, de asemenea profitând de acest fapt, vei crea noroc sau ceea ce tradiţiile spirituale au numit stare de graţie.

Fragment dintr-un interviu cu Deepak Chopra

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge