Până şi masonii pot fi contrafăcuţi

By | 6 iunie, 2013
Distribuie prietenilor!

Autorităţile italiene au destructurat o organizaţie care opera în mod fraudulos în numele Cavalerilor de Malta şi care ar fi colaborat cu filiala din România a Ordinului, înşelând zeci de personalităţi, inclusiv pe Ramona Bădescu, consiliera primarului Romei pentru relaţia cu imigranţii români.

Potrivit ziarului italian Il Messaggero, autorităţile italiene au destructurat un fals ordin al Cavalerilor de Malta care ar fi înşelat zeci de personalităţi, acordând titluri în biserici şi mânăstiri din Roma şi din regiunea Puglia (sudul Italiei). Conform anchetatorilor, ceremoniile erau de fapt frauduloase, fiind utilizate săbii şi costume false.

Printre victimele care plăteau zeci de mii de euro pentru a primi titluri cavalereşti se numără agenţi ai forţelor de ordine din Italia, militari, dar şi actriţa Ramona Bădescu, consiliera primarului Romei pentru relaţia cu imigranţii români.

Sursa: Gândul

Nici masonii nu mai sunt ce erau odată… Din câte îmi aduc aminte, în urmă cu câţiva ani a fost făcut cavaler de Malta şi fostul miliardar Irinel Columbeanu. Acuma o fi pe bune, sau şi-a luat şi el ţeapă de la escroci? 😆

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge