Deci masonii au făcut-o pe Inna vedetă?

By | 11 octombrie, 2012
Distribuie prietenilor!

Nu este prima oară în care apar articole sau materiale video în care se spune că Inna s-ar afla sub controlul Illuminati, masonilor sau altor societăţi secrete, dar clipul următor conţine nişte detalii interesante.

Astfel, aflăm că patronul casei de discuri „Roton”, cea care a transformat-o pe Elena Alexandra Apostoleanu în vedetă internaţională, Cătălin Muraru este un mason de rang înalt şi membru al societăţii secrete Skull & Bones. Asta ar putea explica faptul că în clipurile şi fotografiile Innei apar multe elemente oculte şi simboluri aparţinând simbolisticii masonice.

Şocantă este şi transformarea radicală de imagine a vedetei, în raport cu cea din 2007, când a debutat.

inna-in-2007

În clip mai este prezentat şi Stergio, un interpret grec aproape anonim, care a fost de asemenea lansat şi promovat de casa de discuri Roton şi se vorbeşte despre o anume legătură simbolică, ocultă a acestuia cu Inna, practicată de casele de producţie aflate sub controlul Illiminati. Ideea e bază este aceea de a promova două vedete, una feminină şi una masculină, pentru a transmite publicului prin intermediul lor mesaje legate de Noua Ordine Mondială.

4 păreri la “Deci masonii au făcut-o pe Inna vedetă?

  1. ChavaLito^

    pana la urma orice e legat de faima,mandrie,lux si moda are o legatura stransa cu ocultismul,daca ai vazut filmul Ghost Rider, in prima parte acel rider care e defapt actorul principal semneaza pactul cu Daviolul si dupa scurt timp devine faimos dar isi pierde sufletul,in a doua parte se prezinta mai clar ca toate guvernele nationale si toti care conduc lumea au semnat pactul cu Satana,uitate Dane sa vezi ce interesant e si cate mesaje despre NWO apar in el,in cazul in care nu l-ai vazut deja
    ChavaLito^´s last blog post ..Vadim Tudor in Parlamentul European: ROMANIA a ajuns o COLONIE a SUA

  2. Maria

    dupa cum era de asteptat…sunt deja eliminate videoclipurile de mai sus…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge