Ruşii cred că rachetele lor pot distruge scutul de la Deveselu

By | 9 iunie, 2013
Distribuie prietenilor!

Sistemele americane de apărare antirachetă nu vor putea contracara noua rachetă balistică intercontinentală rusească, care a fost testată cu succes în ajun, a declarat vicepremierul Dmitri Rogozin.

„Am testat cu succes racheta balistică intercontinentală pe care eu o numesc „ucigaşa scutului antirachetă”. Nici mijloacele de apărare antirachetă americane actuale, nici cele viitoare nu vor putea împiedica această rachetă să nimerească ţinta”, a menţionat vicepremierul.

Sursa: Vocea Rusiei

Se pare că Traian Băsescu confirmă acest lucru.

Băsescu a precizat că România i-a garantat Rusiei că aceste rachete nu sunt îndreptate împotriva sa.

„Este clar că ne protejăm împotriva unui stat cu potenţial infinit mai mic sau a unei acţiuni teroriste şi nu împotriva Rusiei care are mii de rachete. (…) E prea slab ca să fie suficient împotriva Rusiei. Vorbesc de componentele de pe teritoriul României”, a mai spus el.

Sursa: Ziare.com

Deci până la urmă, de cine ne protejează acest scut?!

2 păreri la “Ruşii cred că rachetele lor pot distruge scutul de la Deveselu

  1. ChavaLito^

    char crezi Dane?pe noi da,poate tara noastra o face praf din doua lovituri Rusia dar SUA nu prea cred,nu ai cum sa distrugi o tara ca SUA cu buget de aparare de 700 Miliarde de Dolari pe an si cu armata mai mare ca majoritatea statelor occidentale cu baze militare in aproape toate tarile din lume,oricum bazele militare Americane din Romania si alte tari au alte interese pe langa cele militare,de cand au aparut gunoaiele alea toata ziua vad Chemtrail pe cer si cred ca e un argument bun pentru atatea inundatii si furtuni care sunt de aproape 1 luna

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge