What’s Up cenzurat de TVR pentru mesaje anti-Băsescu

By | 27 august, 2013
Distribuie prietenilor!

Aflat duminica trecută pe scena Festivalului Callatis 2013, desfăşurat la Mangalia, artistul hip-hop Ivancea Marius Marian cunoscut sub numele de scenă „What’s Up”, a profitat de momentul de respiro dintre două piese pentru a face o improvizaţie rap cu mesaje dure adresate politicienilor români şi în special „preşedintelui” Traian Băsescu, reproşându-le acestora situaţia dezastruoasă din ţară şi lipsa de speranţă pentru generaţia tânără.

Organizatorii TVR, deranjaţi probabil mai mult de atacurile la adresa lui Băsescu, decât de prestaţia artistică neaşteptată a celor de pe scenă, au trimis-o pe Liana Stanciu să întrerupă momentul, aceasta luându-i microfonul din mână lui What’s Up şi mustrându-l pentru că nu cântă despre „meteo”.

Artistul a încheiat reprezentaţia, şi-a cerut scuze în faţa publicului şi a declarat că este curios de amenda pe care o va primi, dar a precizat că îşi iubeşte ţara şi a avut nevoie de „un moment pentru sufletul lui”.

Doamna Kodruţa, te rog io frumos, nu-l chema pe What’s Up la DNA!!! 😆

PS: Pentru cei care nu ştiu, What’s Up este cunoscut mai ales datorită duetului pe care îl face cu Andra în piesa „K la meteo” şi pentru interpretarea din alt hit, „Iarna pe val” aparţinând lui Cabron.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge