Dezastru major pe 1 octombrie 2013?

By | 19 septembrie, 2013
Distribuie prietenilor!

Sunt ape încă tulburi pe plan internaţional, iar marile puteri ale lumii ar da semne că se pregătesc de un dezastru de amploare. Potrivit site-ului ultimatesurvival.net, FEMA – Agenţia Naţională pentru Situaţii de Urgenţă din SUA a comandat alimente – conserve şi mâncare, care poate fi păstrată pentru o perioadă mai lungă de timp – în valoare de 14,2 milioane de dolari. Aceasta trebuie să fie livrată înainte de 1 octombrie 2013. Tot FEMA a ordonat şi aducerea unei rezerve uriaşe de apă plată, ce trebuie livrată tot înainte de 1 octombrie.

Mai mult, în fiecare zi, începând cu data de 25 septembrie şi până pe 2 octombrie, au loc verificări şi testări ale sistemelor de comunicaţii. Pe plan militar nu va fi permisă nici o plecare pentru armata americană în intervalul 28 septembrie – 5 noiembrie, iar unităţile Gărzii Naţionale trebuie să îşi termine trainingul în domeniul „controlul revoltelor“ până pe 30 septembrie 2013, ultima zi înainte de data de 1 octombrie.

Pe de altă parte, în Rusia se întîmplă lucruri asemănătoare. Ministerul de Interne din Rusia îşi pregăteşte oamenii pentru a „manageria situaţia în cazul unui dezastru major“. Mai mult, între SUA şi Rusia a fost semnat un acord mutual prin care ambele părţi se angajau să facă „schimb de experţi în cazul unor dezastre de amploare“. Unii vorbesc de efectele cometei ISON asupra Terrei. În orice situaţie, rămâne să vedem ce se va întâmpla.

Sursa: Tricolorul

Sau poate are legătură cu un posibil război de amploare globală?!

O părere la “Dezastru major pe 1 octombrie 2013?

  1. Pingback: România se pregăteşte de război? | Dan Tănăsescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge