Ungaria devine tot mai fascistă

By | 30 septembrie, 2013
Distribuie prietenilor!

Nu mă refer acum la partidele ultra-naţionaliste maghiare, nici la xenofobia şi şovinismul cu care clasa politică din Ungaria tratează minorităţile din ţară şi popoarele din jur, ci la acţiuni îndreptate împotriva unor cetăţeni care pot fi de cea mai pură rasă ungară, dar care au avut mai puţin noroc în viaţă şi şi-au pierdut casa şi slujba.

Amenzi usturătoare şi chiar luni întregi în spatele gratiilor pentru persoanele fără domiciliu. Este vorba despre o iniţiativă şocantă a Executivului maghiar, care ar putea fi aprobată la începutul lunii octombrie.

Proiectul legislativ interzice oamenilor fără adăpost să locuiască în spaţiile publice sau în clădirile părăsite. Amenzile pot ajunge până la 600 de dolari.

Sursa: Realitatea

Tot stau şi mă întreb, ce scop are această lege! Unde poate locui un om care nu are casă, dacă nu poate sta nici pe domeniul public, nici în clădirile părăsite? Şi ce vină are el că şi-a pierdut locuinţa? Autorităţile vor cumva să-i pedepsească astfel pe ungurii care nu au fost suficient de puternici şi motivaţi pentru a fi „nişte învingători”, conform doctrinei neoliberale/fasciste?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge