Predicţii numerologice pentru 2014

By | 3 ianuarie, 2014
Distribuie prietenilor!

Poţi să afli ce ţi se va întâmpla în 2014 nu numai potrivit horoscopului în funcţie de zodie, ci şi a celui numerologic. Pentru aceasta, trebuie să faci un calcul matematic simplu.

Adunaţi cifrele care corespund datei, lunii şi anului naşterii cu cifra 7 (cifra satelit a anului 2014) şi veţi afla ce vă aşteaptă în 2014.

De exemplu:

Data naşterii: 17 decembrie 1950 (17.12.1950). Adunaţi toate cifrele şi adăugaţi la sfârşit cifra 7. Continuaţi operaţia adunării până ce obţineţi o singură cifră: 1+7+1+2+1+9+5+0+7=33, 3+3=6. Rezultatul obţinut va fi numărul personal pentru anul 2014. Vladislav Obolonski, expert în astrologie, va ajuta Vocea Rusiei la descifrarea sensului acestui număr.

1. 2014 va însemna pentru dumneavoastră începutul noilor planuri. Nu vă temeţi să stabiliţi obiective ambiţioase. Principalul lucru este să fiţi hotărât şi să credeţi în succes. Vă veţi confrunta cu multe obstacole. Însă la începutul verii eforturile dumneavoastră se vor încununa de succes. Nu vă opriţi, continuaţi să mergeţi înainte.

2. Anul 2014 va fi sub semnul cooperării şi stabilirii de noi relaţii. Să nu vă miraţi dacă în anul 2014 vi se va face o propunere pe care nu o veţi putea refuza. Cei cu inima liberă vor renunţa, în sfârşit, la lanţurile singurătăţii.

3. În anul 2014 trebuie să creaţi. Amintiţi-vă ce înseamnă să creezi ceva nou. Este timpul cel mai potrivit pentru a lansa un proiect de amploare. Nu vă miraţi dacă el va fi mult mai bun decât cel anterior.

4. Pentru dumneavoastră, acesta va fi anul cel mai dificil. Sunt foarte multe ispite şi este greu să nu cedaţi, iar dacă cedaţi, veţi pierde mult. Fiţi atent! Nu permiteţi slăbiciunilor să învingă!

5. În 2014 încercaţi să acordaţi mai multă atenţie rudelor şi prietenilor. Ei vor avea nevoie de dumneavoastră. Înconjuraţi-i de căldură şi grijă. O călătorie este binevenită, ea vă va apropia.

6. Anul 2014 va trece sun egida iubirii. Vă veţi cufunda în vârtejul pasiunii. Şi bine faceţi. În asemenea probleme, raţiunea nu este un sfetnic bun. Poate că veţi regreta, poate nu. Totul depinde de dumneavoastră şi de modul cum priviţi situaţia.

7. Numărul dumneavoastră corespunde cu cel al anului, înseamnă că puteţi spera într-un mare noroc. Nu pierdeţi timpul cu prostii. Alegeţi-vă o direcţie prioritară şi înaintaţi, în calea dumneavoastră nu veţi întâmpina nici un fel de obstacole serioase. Acordaţi cât mai mult timp perfecţionării interioare. Vă aşteaptă fapte mari!

8. Anul acesta veţi călători mult şi cu multă plăcere. Alţi oameni, alte obiceiuri. În 2014 vor avea loc multe evenimente, veţi fi prezent la toate în acelaşi timp. Încercaţi să vedeţi cât mai multe, vă va fi de folos.

9. Muncă, muncă şi iarăşi muncă! În 2014 veţi munci mult pentru a vă atinge obiectivele. Bazaţi-vă pe voinţă şi acţionaţi. Nu vă opriţi nicio clipă! Numai la sfârşitul anului veţi putea reduce ritmul nebun, să vă uitaţi în urmă şi să culegeţi laurii care vi se cuvin.

Sursa: Vocea Rusiei

Notă: Personal folosesc, pentru calcularea anului personal, doar adunarea zilei şi lunii din data naşterii, cu cifra de vibraţie a anului curent (2014 = 2+0+1+4 = 7), deci fără a lua în calcul anul naşterii.

În exemplu de faţă, pentru data naşterii 17 decembrie 1950 (17.12.1950):

1+7+1+2+7 = 18 = 1+8 = 9.

Puteţi alege una din aceste două variante sau le puteţi încerca pe amândouă şi faceţi sinteza. 🙂

O părere la “Predicţii numerologice pentru 2014

  1. ChavaLito^

    Să nu fie la tine nimeni care să-şi treacă pe fiul sau pe fiica lui prin foc, nimeni care să aibă meşteşugul de ghicitor, de cititor în stele, de vestitor al viitorului, de vrăjitor, de descântător, nimeni care să întrebe pe cei ce cheamă duhurile sau dau cu ghiocul, nimeni care să întrebe pe morţi. Căci oricine face aceste lucruri este o urâciune înaintea Domnului; şi din pricina acestor lucruri va izgoni Domnul Dumnezeul tău pe aceste neamuri dinaintea ta. Tu să te ţii în totul totului tot, numai de Domnul Dumnezeul tău. Căci neamurile acelea pe care le vei izgoni, ascultă de cei ce citesc în stele şi de ghicitori; dar ţie, Domnul Dumnezeul tău nu-ţi îngăduie lucrul acesta. (Deuteronom 18:10-14)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge